Вітаю!
До рук потрапила ось така чудова книга. Хочу впевнитися, що це справді оригінал, а не штучно зістарений репринт (як це, на жаль, часто буває).
Також я знайшов лише одне оголошення про продаж — і то лише на Віоліті, а взагалі, на просторах інтернету продажiв нема. Чи може це свідчити про те, що в разі автентичності можна розраховувати на цiну, співставною з тією, за яку вона була придбана?
До рук потрапила ось така чудова книга. Хочу впевнитися, що це справді оригінал, а не штучно зістарений репринт (як це, на жаль, часто буває).
Також я знайшов лише одне оголошення про продаж — і то лише на Віоліті, а взагалі, на просторах інтернету продажiв нема. Чи може це свідчити про те, що в разі автентичності можна розраховувати на цiну, співставною з тією, за яку вона була придбана?
Зробіть, будь ласка, додаткові фото при денному освітленні.
Додайте фото обкладинки з усіх боків, форзацу (він приклеєний до обкладинки та як перший аркуш без тексту).
Чи вони є, але їх просто не видно?
Додайте ще листки при доброму освітленні на білому фоні.
По тому, що бачу, книгу реставрували, обкладинка не від цієї книги. Блок перепрошивався і підрізався. Але, думаю, що книга оригінал, і якраз через реставрацію викликала сумнів у Вас.
М. С. Грушевский. Очерк Истории Киевской земли 1891 р. Оригiнал
Книги які мають передруки всі під підозрою. Ваша книга в тому числі.
Тому для підтвердження таких книг в оригінальності, лише після огляду вживу.
Стаття на тему підробок
Увага – шахраї. Як відрізнити оригінальну книгу від підробки