zbk
zbk
8 червня, 10:56

Що за дівчина.

Що за дівчина.

Доброго ранку шановне панство. Ось трапилась частина виробу. Можливо хтось знає що то за дівчина на виробі, чи то просто майстер з голови видумав образ. Буду вдячний за допомогу. Матеріал " важкий" можливо олово с чимось змішане, по всій вірогідність це частина якогось осуду.

Повідомлення
10
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Musat4002
08.06, 13:59Відповідь zbk
Дякую Вам Musat. Ще б підказали би як я можу Вам плюсанути, а то я по новому не дуже розуміюсь.
Крейдою на асфальті ➕Musat 
))
Краще віскаріка плюсанули 😁
zbk25
08.06, 14:24АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Почитайте при нагоді... Розширите свої знання. Їх ще не за пазухою носити...))) Маскарон — Вікіпедія
Щиро Вам вдячний, за те що Ви ділитесь своїми знаннями. Я для того і спілкуюсь тут щоб розширяти свій кругозір.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.