Повідомлення
10
Відповіді: 0
08.06, 11:52
Медаль Бранденбурзького провінційного мисливсько-стрілецького союзу. Але вони, наче, тільки зі срібла. А ваша на цих фото не дуже схожа на срібну
08.06, 12:02АвторВідповідь mantis-ua
Дякую Вам Шановний!!!я лише початківець!!! Я не думаю що хтось би підробляв таку медаль!!! Якщоб була якась інфа по вазі-то зміг би порівняти...але в гуглі взагалі нічого не знайшов...
08.06, 12:11АвторВідповідь mantis-ua
Для початку пошукаю магніт чи спробую зрозуміти чи вона зі срібла!!! Бо про це навіть не думав...Дякую Вам за підказку!!
Відповіді: 3
08.06, 16:40АвторВідповідь mantis-ua
Дякую Вам...це дуже користно!!! За посиланням- трошки гірший стан та кільце під підвіс мабуть не оригінальне...Але вже знаю від чого стартувати!!!
Відповіді: 1
09.06, 01:44АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Дякую Вам.буду знати тепер від чого стартувати!!! Бо купив її на барахолці за копійки і тільки тому що сподобалась як виглядає!!!
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.