Анонім
Анонім
11 червня, 11:00

Допоможіть визначити монети

Допоможіть визначити монети
Доброго дня! Допоможіть визначити монети. На одній з них проглядається напис 187. года. Знайдені металошукачем в лісі на місці спаленої хати лісника. Трохи відмочив в господарському милі. 

Теги:
Повідомлення
14
Анонім
11.06, 11:16АвторВідповідь minelaboff
Доброго дня! ПоДелка или поДДелка польских грошей.
Дякую за допомогу!
Відповіді: 0
Анонім
12.06, 12:33АвторВідповідь minelaboff
Доброго дня! ПоДелка или поДДелка польских грошей.
Підкажіть чи є сенс виставляти їх на продаж. І в який саме розділ, бо я тут зовсім недавно і ще до кінця не розібрався що і куди виставляти. Дякую!
Відповіді: 2
Анонім
11.06, 13:25АвторВідповідь Yarda
Вітаю.  На мій погляд це форма для виготовлення фальшивих польських 50 грош 1923 року
Дякую за допомогу!
Анонім
11.06, 21:35АвторВідповідь Yarda
Вітаю.  На мій погляд це форма для виготовлення фальшивих польських 50 грош 1923 року
Підкажіть чи є сенс виставляти їх на продаж. І в який саме розділ, бо я тут зовсім недавно і ще до кінця не розібрався що і куди виставляти. Дякую!
Анонім
11.06, 21:58АвторВідповідь monetosina
Якщо Ви тут недаво то скажу що анонімів тут не люблять Предмет може бути цікавим, додайте фоток
Я не знав, просто бачу що багато людей пишуть під анонімами. Зробив ще фото.
Відповіді: 1
Відповіді: 1
Відповіді: 2
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.