Handmader
Handmader
11 червня, 18:20

Аукціон,ціна картини

Аукціон,ціна картини

Привіт.А скажіть,будь ласка,чи можна ,чи стоїть занижувати ціну картини,навіть ідучи в мінус,якщо картин назбиралося багато,а гаманець пустий?Чи ще почекати своїх поціновувачів?Чи які ще можуть бути варіанти?

Повідомлення
23
12.06, 22:32
Здравствуйте. Нужно поделить работы на менее стоящие и те ,которые продавать сейчас не стоит. Например: Глущенко, намного со временем подымется,его наоборот выгодно сейчас покупать,в особенности большие работы на холсте. Академиков живописи не трогайте .Много не заработаете,только проиграете. А всех непосредственных , можете спихивать . Всегда помните электрика Ильина ,толку с тех денег ,когда их нельзя потратить ,а жизнь у нас одна. С ув
Відповіді: 0
12.06, 22:42
Если вы имели ввиду свои работы. Любой художник в начале своего творчества идёт в минус,пока не заработает аудиторию ценителей,а потом и всеобщего признания. С ув
12.06, 23:23АвторВідповідь __Kornet__
Если вы имели ввиду свои работы. Любой художник в начале своего творчества идёт в минус,пока не заработает аудиторию ценителей,а потом и всеобщего признания. С ув
Дякую, треба задуматися.Точно маєте рацію!
Відповіді: 2
12.06, 23:41АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Вітаю! А на Etsy маєте якісь успіхи? Чи ще не спробували?
Привіт.Виставлено на eBay,але там ще не дуже розумію,як все працює.На Еtsy було для мене складно,тому не виставляла
Відповіді: 1
12.06, 23:57АвторВідповідь 666Alexandr666
А ще є виставки і алеї художників... Не думаю, що їх немає, наприклад в Ужгороді..
Трохи маю фобію на живе спілкування,тому формат виставок зовсім не підходить
13.06, 00:18
Мої вітання!
Звісно, є остаточний варіант, але він Вам не сподобається)) Хоча багато нині відомих художників закінчували життя в злиднях і забутті...
Хвалю за прагнення, за натхнення, за творчість, але:
1) 4 роботи - це не "назбиралось".
2) "поціновувачі" не матеріалізуються самі собою.
Я вважаю, Вам потрібно, наскільки дозволяють обставини, розширити серію виробів, нехай це наразі буде і невигідно. І, що головне, обов'язково презентувати свої роботи в будь-якому, хоч камерному арт-просторі. Колеги вище все вірно написали. 
Даю "наводку": Ужгород. Куратор Петро Ряска. "Вибачте, номерів немає".
Якщо не вийде зв'язатись з ним - знайдіть змогу зв'язатись зі мною.
З повагою!
Змінено автором 13.06, 00:19
13.06, 00:42АвторВідповідь Matolaserge
Мої вітання! Звісно, є остаточний варіант, але він Вам не сподобається)) Хоча багато нині відомих художників закінчували життя в злиднях і забутті... Хвалю за прагнення, за натхнення, за творчість, але: 1) 4 роботи - це не "назбиралось". 2) "поціновувачі" не матеріалізуються самі собою. Я вважаю, Вам потрібно, наскільки дозволяють обставини, розширити серію виробів, нехай це наразі буде і невигідно. І, що головне, обов'язково презентувати свої роботи в будь-якому, хоч камерному арт-просторі. Колеги вище все вірно написали.  Даю "наводку": Ужгород. Куратор Петро Ряска. "Вибачте, номерів немає". Якщо не вийде зв'язатись з ним - знайдіть змогу зв'язатись зі мною. З повагою!
Привіт.Живу в Олешнику ,поїхати в Ужгород не зможу.Виставки в арт-просторах - це для мене неможливо.Один варіант- це аукціони
13.06, 00:43АвторВідповідь Handmader
Привіт.Живу в Олешнику ,поїхати в Ужгород не зможу.Виставки в арт-просторах - це для мене неможливо.Один варіант- це аукціони
Картин маю не 4,а дещо більше
13.06, 06:50
Тоді освоюйте інтернет-майданчики, виставляйте на продаж на різних платформах та аукціонах (в тому числі й закордонних). Подайте оголошення типу - картини на замовлення, декоративний розпис, оформлення .... Думаю в таких золотих тонах знайдуться бажаючі прикрасити оселю, чи оформити кав'ярню, ресторан, магазин .... .
13.06, 09:30АвторВідповідь 666Alexandr666
Тоді освоюйте інтернет-майданчики, виставляйте на продаж на різних платформах та аукціонах (в тому числі й закордонних). Подайте оголошення типу - картини на замовлення, декоративний розпис, оформлення .... Думаю в таких золотих тонах знайдуться бажаючі прикрасити оселю, чи оформити кав'ярню, ресторан, магазин .... .
Дякую,ідеї гарні!
13.06, 16:19
Горы ,цветочки ,солнце -это всё красиво и я не критикую ваше творчество,не подумайте ничего плохого. Но если вы собрались работать на интернет площадках ,попробуйте добавить в работы ,креатива,хаоса. Есть множество хороших современных матеров,из работ которых можно черпать своё вдохновение . Вот к примеру бриллиантовый череп Damien Hirst. А с чего нельзя создать свой шедевр ,только золотой к примеру на чёрном фоне или холодно сером. Или даже создать копию сего шедевра из белого золота,украсив камнями Svarovski?.с уважением
14.06, 00:21АвторВідповідь __Kornet__
Горы ,цветочки ,солнце -это всё красиво и я не критикую ваше творчество,не подумайте ничего плохого. Но если вы собрались работать на интернет площадках ,попробуйте добавить в работы ,креатива,хаоса. Есть множество хороших современных матеров,из работ которых можно черпать своё вдохновение . Вот к примеру бриллиантовый череп Damien Hirst. А с чего нельзя создать свой шедевр ,только золотой к примеру на чёрном фоне или холодно сером. Или даже создать копию сего шедевра из белого золота,украсив камнями Svarovski?.с уважением
Ой,черепи,то не моя тема.Я більше люблю колоски- квіточки....
14.06, 10:53Відповідь Handmader
Я вам не говорил создать именно череп.Это был как один из вариантов. Рынок любит уверенность в творчестве и в произведениях исскуства. Ваши работы красивые,спору нет . Но напрочь отсутствует цель и задумка. Послушайте меня и попробуйте поработать в неформальных ,не традиционных направлениях. Поройтесь в украинском авангарде,в закарпатской школе живописи и в перемешку с современными тенденциями может получиться очень крутая работа.
14.06, 11:15АвторВідповідь __Kornet__
Я вам не говорил создать именно череп.Это был как один из вариантов. Рынок любит уверенность в творчестве и в произведениях исскуства. Ваши работы красивые,спору нет . Но напрочь отсутствует цель и задумка. Послушайте меня и попробуйте поработать в неформальных ,не традиционных направлениях. Поройтесь в украинском авангарде,в закарпатской школе живописи и в перемешку с современными тенденциями может получиться очень крутая работа.
Дякую за сміливі ідеї,прислухаюся обов'язково!
14.06, 11:23Відповідь Handmader
Добридень!
Боже, Боже... Я, як мала дитина посміхаюсь екрану монітора і в душі несамовито радуюсь, що ще є ЛЮДИ, які так відверто і по-дитячому чисто відповідають на коментар )
14.06, 12:25АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Добридень! Боже, Боже... Я, як мала дитина посміхаюсь екрану монітора і в душі несамовито радуюсь, що ще є ЛЮДИ, які так відверто і по-дитячому чисто відповідають на коментар )
Бо,може,добрих людей більше ?А,може,всі люди добрі,лиш стидаються цього?
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.