Продавця не знаю і претензій до нього немаю, можливо він і сам не знає.
Ситуація наступна.
Книга з сучасною обкладинкою з пожовклостями характерними при зістаруванні.
Є підозри, що це репринтне видання.
Згідно правил створюю тему, а не пишу під книгою, щоб не впливати на торги, якщо інші будуть вважати, що я помилився.
Давайте розбиратись, це важливо.
З повагою до Всіх
Лукомский Малороссийский гербовник 1914 г рисунки Нарбута ( репринт)
обложка 100% современная, внутри вполне может быть что и оригинал, нужно заключение эксперта вживую. На аукционах практически все в современных обложках
самого разного оформления.
Гейнрихъ Эйкенъ. Исторія и Система Средневековаго Міросозерцанія. С-Петербургъ 1907 г.
Гейнрихъ Эйкенъ. Исторія и Система Средневековаго Міросозерцанія. С-Петербургъ 1907 г.
Але те що Ви не намагаєтесь розібратись, а намагаєтесь перейти на мене як особистість, настрожує більше. Я згідно правил створив тему, а не писав під книгою. Проявіть будь ласка розсудливість, а не емоції.
тут - Малороссийский гербовник артикул 1140 – антикварное издание в магазине букинистических книг
если не открывает сайт то нужно зайти через VPN
Книга з сучасною обкладинкою з пожовклостями характерними при зістаруванні.
Воинскій уставъ о пехотной службе.військовий статут 1837 року А почему этот лот не вызвал у вас сомнение и желание создать тему? У ГВА все лоты приведены в состояние "поставить на полку".
Не вже Ви не хочете розвіяти сумніви, щоб книга продадась по максимальній ціні і Ви більший прибуток отримали?
Тим більше, що у такого шанованого реставратора ціна роботи не дешева.
М. С. Грушевский. Очерк Истории Киевской земли 1891 р. Оригiнал Причем их же бот разгоняет. В данной ситуации продавец не виноват. Он сам попался, как и с десяток форумчан до него.
То Ви сакральну тему про пiонера з барабаном не читали.
Це самий кручений продавець на Вiолiтi.
Просто пробачте не знаю як до Вас звертатися, через раз пишете то "я посмотрел", "я ставил", то " я взяла"..
Я також не знаю в якiй ролi Ви були в темi з Барабанщиком, але коли угода з лотом цiною в 250 000 не вiдбуваеться, то покупець звичайно ставить негативний вiдгук(або ставлять йому)
Iнакше все це схоже на постанову.)
Вхід
Mandarin31
педали разводит лоху
Картошка!
что это даст?
вот репринт Малороссийский Гербовник : Модзалевский В.Л. : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
смотрим на 4K мониторы с профессиональными матрицами и сравниваем эту оригинальную картинку , которую я взял отсюда«VIOLITY» - Перехід на сторонній ресурс
с тем фуфлом что продаётся на аукционе как оригинал .
по теме есть что сказать, а не кидать ссылки?
но это теория.
есть возможность показать и практику.
хотя тут и так давно всё ясно, самого начала. откуда в .пе алмазы?
Видання Чернігівського Дворянства. Спб., друкарня «Сіріус», 1914. XXIX стор., включаючи сюди: перший порожній лист, фронтиспис (у тип. фарбах), заголовний лист, лист з гербом Чернігівської губернії, передмова Чернігівського Губернського Предводителя Дворянства А.К. Рачинського, вступні статті ц.р. Модзалевського і Лукомського, пояснення до таблиці з печатками та список скорочень, [1], 213, [1], [1 арк.], на якому надруковано: «Таблиці», [1 арк.], на якому надруковано: «Герби Найвище затверджені та надані», XVIII таблиць, розфарбованих від руки,8 [1 арк.], на якому надруковано: «Герби польські», таблиці XIX-XLI із зображенням 133 гербів; [1 л.], на якому надруковано: "Герби малоросійські", таблиці XLII-LXVIII, розфарбовані від руки, із зображенням 159 гербів (всього 400 гербів); [1 арк.], 12 (покажчики), [4] (зміст та друкарські помилки). На 2-х окремих аркушах прикладені: при стор. XVIII-й - лист з 9 фототиповими знімками з гербових печаток, а при стор. 1-й герб у тип. фарбах гетьмана графа Кирила Розумовського. Мальовані вид. друковані обкладинки збережено. Герби малоросійські намальовані художником Г.І. Нарбутом, яким намальовані також: обкладинка, фронтиспис, заголовний лист, герб Чернігівської губернії та герб графа Кирила Розумовського. Тираж 600 екземплярів. Як написано у багатьох бібліографіях, 50 екземплярів було випущено з розфарбованими від руки гербами, крім польських, за ціною 30 рублів за екземпляр.