Andre12
Andre12
15 червня, 21:43

Накручування лотів. Розгон торгів. Обмежте розмір ставки.

Накручування лотів. Розгон торгів. Обмежте розмір ставки.

Адміністрація, на аукціоні часте явище, що під кінець торгів появляється ноль недавно створений (ніяких угод і ніяких продаж або купівель - повний ноль) і починає накручувати ціну. На початку торгів його не було, а появляється в останні години. Продавці часто це ігнорують.
Зробіть обмеження для нулів та покупців із малими рейтингами.
Скажімо, нуль (0) не може запропонувати ставку більше 4000гр
Скажімо (0,5-1) не може запропонувати більше 10 000гр
Скажімо 1+ уже без обмежень.
Якщо це реальні порядні покупці - нехай на простіших лотах підтвердять порядність.
Бо виглядає так - створюється новий профіль і починає наганяти ціну, а якщо його заблокують за невикуп, то це лише профіль сайта.
Покупці хочуть купити собі лот по ринкові ціні - для цього і є аукціон, а не по результатам розгону.

Додаю. А якщо продавець виграє сам у себе, то просто адміністрація заблокує його клон, ніякої відповідальності, продавець новий створить потім. Є нулі, які по 300+ днів існують - усе ніяк нічого купити не можуть. У ЄС аукціонах у правилах повідомлено, що той хто виграв забовязаний купити, інакше дані передають для служби вилучення боргів - тому там це питання із розгоном відсутнє.

Повідомлення
34
15.06, 23:43АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
погоджуюсь, але проблема із розгоном дуже заважає у колекцію купити вподобані лоти. Дії торгоциган цьому заважають сильно.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
16.06, 02:38
Це бажання "зібрати колекцію" на халяву. Це аукціон і головне правило - якщо комусь лот "не по кишені", той вибуває з торгів і далі торги відбуваються без нього
16.06, 02:46Відповідь TerraRist
Це бажання "зібрати колекцію" на халяву. Це аукціон і головне правило - якщо комусь лот "не по кишені", той вибуває з торгів і далі торги відбуваються без нього
Большой специалист, судя по количеству купленных и проданных лотов.
16.06, 07:54Відповідь TerraRist
Шо это за ахинея? Резерв ставится и все. Разгон и клоны запрещен правилами. Пару гавноедов с нумизматики сидящие в знатоках давно известны всем и заангажированы, эволюция их выкинет их на мусорку со временем . Притом быстрее чем они думают.
16.06, 12:09АвторВідповідь TFMsale
то типовий клон якогось із учасників аукціона. Такі мудаки (типу нуля TerraRist ) в останні години починають розганяти ціну, а лоти можуть і не купляти, бо він може свої власні лоти розганяти і заважає купити іншим, а якщо виграє власний лот - то ніякої відповідальності. У ЄС аукціонах у правилах повідомлено, що той хто виграв забовязаний купити, інакше дані передають для служби вилучення боргів - тому там це питання із розгоном відсутнє.
Змінено автором 16.06, 12:11
Відповіді: 2
16.06, 17:09
Добрий день ! 
А в мене протилежний досвід . Нольвики , забирали , викупали і все було добре . 
Пригадую випадок  студент  зі Львова ( рейтинг 0 ) купив свою першу  фото камеру , виграв торги у професійних покупців . Заробив свій перший позитивний відгук . І шо саме головне,  можливо , колись стане хорошим фотографом . 

А ті що умовно ,  високо- рейтигові  знаходили якесь г…о там де йоги нема ,  і збивали ціну як мінімум на половину . 
І взагалі ,  бажання розділити на круглих і квадратних нікуди не приведе .
16.06, 17:22АвторВідповідь PiterPaul
Добрий день !  А в мене протилежний досвід . Нольвики , забирали , викупали і все було добре .  Пригадую випадок  студент  зі Львова ( рейтинг 0 ) купив свою першу  фото камеру , виграв торги у професійних покупців . Заробив свій перший позитивний відгук . І шо саме головне,  можливо , колись стане хорошим фотографом .  А ті що умовно ,  високо- рейтигові  знаходили якесь г…о там де йоги нема ,  і збивали ціну як мінімум на половину .  І взагалі ,  бажання розділити на круглих і квадратних нікуди не приведе .
І ви погоджувались продати за півціни? Може, досвічені люди пропонували ринкову ціну, а не те, що собі люблять нафантазувати продавці ? Я часто бачу як ставлять ціну у кілька разів більшу ринкових проходів або ціни відповідно до указаної у каталогах (часто дешевше із-за кордону завезти у кращому стані чим купляти у таких продавців)
16.06, 19:59
Интересное мышление , а как все начинаю сразу с большим рейтингом ? Или с 0 , то что нужно ограничить начинающим не покупать , сейчас много военнослужащих регистрируется,  есть деньги и начинают собирать коллекции,  у меня был плюс 7 , сцепились с продавцом и модератор,  стало мину 5 , так что не видно сколько лет я на виоллити и сколько у меня продаж и какой рейтинг по продажам ,?  я считаю что аукцион дело добровольное , есть возможность и желание борись , нет просто наблюдаеш . С уважением
16.06, 20:01
Це абсолютго хибне твердження що розгон лотів проводять виключно нульовики Впевнений що навпаки це роблюять досить рейтингові участникі торгів
16.06, 20:12
так якшо бачите розгiн - не приймайте участi, бачите порушення - не купуйте. А так якшо згоднi змагатися з розгоном - то буде розгiн.
Ви хочете купити подешевше - ну так хай щастить, може й купите, а може розгоянть а може хто прийде у кого трохи карман ширше - результата буде два - або купите або нi. Розгон погано, так, але що порушуе? Цiну набивае й ви не можете купити дешевше? Ну так це аукцiон.
Скажем людина нульовик  - прийшла купити лота а кажуть - кпи ще купу хламу й тiльки тодi дамо можливiсть спробувати(!) виграти лот. 
Бiзнес план  - вiдвадити всiх окрiм пари старожилiв котрi один в одного перекупляють - топ iдея якщо цiль злити  ресурс в нуль
Змінено автором 16.06, 20:17
16.06, 23:52
Згоден що 0 рейтингом мають право на участь. Тому як це може бути людина яка тільки зареєструвалась на сайті то що вона не мае право на участь в торгах. Повний глузд!!! Як було сказано раніше дорогоцінний лот при всіх розкладах мае резерв. Сама суть..  хочете безкоштовно  купіть металошукачь знайдіть тай годі. Займаюсь скарбо-пошуком знаю про що говорю. Не в образу. Сказав як е.
17.06, 00:18АвторВідповідь llPartizanll
Згоден що 0 рейтингом мають право на участь. Тому як це може бути людина яка тільки зареєструвалась на сайті то що вона не мае право на участь в торгах. Повний глузд!!! Як було сказано раніше дорогоцінний лот при всіх розкладах мае резерв. Сама суть..  хочете безкоштовно  купіть металошукачь знайдіть тай годі. Займаюсь скарбо-пошуком знаю про що говорю. Не в образу. Сказав як е.
Ти тексти не уважно читаєш. Багато лотів без резерву, а розгон торгів буває і після подолання резерву. А якщо продавець виграє сам у себе, то просто адміністрація заблокує його клон, ніякої відповідальності, продавець новий створить потім. Є нулі, які по 300+ днів існують - усе ніяк нічого купити не можуть.
17.06, 05:51
Доброго ранку 
блокуйте
Робіть обмеження по рейтингу для покупця
Одне погано,що не бачиш тих хто наблюдає за лотом,щоб заранше приговорити .
Зробіть і собі ,,камікадзе,,,або ним же може бути ваш знайомий по копу,чи ще гірше ваша дружина чи пес
Змінено автором 17.06, 05:53
18.06, 09:41Відповідь smartym
Самі обмежьте рейтінг для тих хто може зробити ставки, і всі у кого 0 не будуть  мати змоги зробити ставку
Справа в тому , що автор більш за все не проти щоб но його лоти  робили ставки нульвики ( принаймі він на це не наголошував).
Він проти того що нульвики заважають йому купити задешево обраний ним лот, (на його думку це виглядає як розгону лоту )
Проте що навички які починають збирати будь яку колекцію ( і мають на це гроші ) зачасто  купують лот який їм сподобавсь за завищеною ціною.
18.06, 12:41АвторВідповідь Client834332
Справа в тому , що автор більш за все не проти щоб но його лоти  робили ставки нульвики ( принаймі він на це не наголошував). Він проти того що нульвики заважають йому купити задешево обраний ним лот, (на його думку це виглядає як розгону лоту ) Проте що навички які починають збирати будь яку колекцію ( і мають на це гроші ) зачасто  купують лот який їм сподобавсь за завищеною ціною.
"Навичка" - навчись читати тексти уважно. Я написав оголошенні, що нулі по 300+ днів ніяк нічого купити не можуть, мабуть не можуть нагнати завищену ціну, яка їх влаштує. Я при продажі лотів встановив обмеження рейтингу, щоб торги не зривали такі 300+ "навички"
18.06, 17:02Відповідь Client834332
Доброго дня.
Хочу сказати що нульовика від нульовика видно з далека,особливо коли нульовика вчорашній,а учить тебе як старий хряк
Змінено автором 18.06, 17:02
Відповіді: 2
17.06, 18:03
Шановні Всі зареєстровані учасникі Віоліті колись були 0ульовиками і я також був  і купив свій перший лот після двох діб після  реєстрації Справа не в нульовиках а справа  в продавцях та їх схематозах
17.06, 18:09
І доречі боротьба була запеклою Лот купит майже за 300 дол ВСі також могли думати що я накручую ціну А лот і досі в колекції та чудова згадка про початок історії під назвою ВІоліті Ось так
17.06, 19:23
В мене таке було, що хотів прикупити декілька дешевих звичайних картин, а на мене почав наїзди якийсь мудак, що хотів теж купити ці картини і говорив, що судячи з моєї історії я картинами ніколи не цікавився і розганяю лоти і він буде жалітися адміністрації. Я йому пояснюю, що це аукціон і я маю право робити ставки на що захочу, а з могу боку він виглядає для мене таким, що "розганяє" лоти. Взагалі то аукціон якраз і є для того щоб мовою неадекватів "розганяти" виставлені лоти. Не розганяти їх можна лише купуючи за фіксованою ціною. Ну хіба що є якісь клони чи ті, що не викуплять лот. Але в мене також є випадки, що не хочуть з якихось причин викупити мій лот, але виплачують комісію або не виходять зв'язок. І таке буває, різні люди є і різні причини, але аукціон є аукціон. Є також і резервна ціна.
17.06, 21:52
ТС немає ні одного лоту з гривні (постав свій осцилограф з 1 грн. тоді можна говорити), а сам язиком плескає що хтось там чомусь колись не дав йому купити щось за якісь гроші, які для нього завеликі , але якби не сильно бо там розгону а так би він купив якби ціна була норм для нього і там нульовик апріорі розгонщик перебив гнида а ціна там гривень сто в базарний день але я брати не буду але візьму так уж бИть.
17.06, 21:56АвторВідповідь semizgangu
ТС немає ні одного лоту з гривні (постав свій осцилограф з 1 грн. тоді можна говорити), а сам язиком плескає що хтось там чомусь колись не дав йому купити щось за якісь гроші, які для нього завеликі , але якби не сильно бо там розгону а так би він купив якби ціна була норм для нього і там нульовик апріорі розгонщик перебив гнида а ціна там гривень сто в базарний день але я брати не буду але візьму так уж бИть.
Я уже продав усі лоти з 1 гривні. Це написав той, хто драхми з 1 гривні без резерва жлобиться продати. Мій рігол без резерва.
17.06, 22:35
Для Вас завжди є "запропонувати свою ціну" , з 1 грн  я продав достатньо, коли треба було швидко.  
Пропоную розглянути варіант , як обмежити продавців "нульовиків" , наприклад найшов він гарний сестерцій , щоб нічого собі не придумував , а вам або мені - відразу продав, згідно вашого прайсу/рейтингу)
18.06, 13:10
Повна нісенітниця від автора… не ставте ставки, бо я хочу купити за не дорого…
Що значить "нульовик" розганяє… якщо в лоті є резервна ціна і робот прихований, заблокований..? 
Ви вже може тоді продавцям поставте обмеження по ціні на лоти, щоб ви купляли за ту ціну, яку хочете…
Змінено автором 18.06, 13:30
18.06, 17:09
Доброго дня 
Воно то так...,молодь підросла ,купляють МД,хотять щось показати,але є ще такі як вчорашні нульовики,яким пальця в рота не клади бо посамий член відкусять,і це не тільки ОЛХники ...це скриті нульовики-аноніми...
Змінено автором 18.06, 17:11
19.06, 01:30
окей, расскажу свой опыт. я меня как раз низкий рейтинг. я приобрел пару монет серебряный унцивок за примерно 2-2.5 тыс. знаете, сколько мне дало прибавку к рейтингу? 0.04 И, выходит, мне нужно 20 каких-то монет приобрести, чтобы дорасти до единицы? великолепно
tea33
19.06, 02:19
Jointr ,так на разі. За те коли в вас буде 1,5 -2  наприклад, то довіри набагато більше. Я б взагалі був би не проти, якщо б нульовикам давали якісь додаткові бонуси щоб  заходили більше нових людей.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.