Dira_d
Dira_d
15 червня, 22:03

Картина в стилі примітивізм, на визначення

Картина в стилі примітивізм, на визначення
Картина в стилі українській примітивізм на визначення можливої вартості. Картина написана в межах кінець 19 початок 20 століття. Автор київський художник, прізвище невідоме. Написана була на подарунок в той час.
Прошу визначити орієнтовну вартість по стану на фото

Повідомлення
3
15.06, 22:19
Навіть не знаю, чи вітати вас...
Вираз "український примітивізм"  з мозку російської зверхності? Тільки не потрібно надавати мені у відповідь посилання на інтернет-ресурси. Вбийте в собі імперського раба, тоді і звертайтесь до Спільноти. Я ще допускаю вираз "наївний" примітивізм, в якому працювала Марія Приймаченко. Але після знищення музею орками в її рідному селі на Іванківщині, ви мене вибачайте... У вас ще повертається язик так назвати цей стиль???
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Відповіді: 0
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.