Олег 86
Олег 86
18 червня, 19:49

Картина соцреалізм?

Картина соцреалізм?
Доброго дня прошу підказати чи має цінність така картина, масло, холст, великий розмір приблизно 1500*1000мм.Чи відноситься до соцреалізму, дякую всім за інтерес

Повідомлення
35
18.06, 21:42
Вітаю. Взагалі не шарю в живопису, але особисте враження - фу, я б таке і задешево не купив... Труби, жінка в хустині і в джинсах і взутті хіпстерів😱😱😱
Відповіді: 0
Відповіді: 1
18.06, 22:49
Період прокладання газопроводів в Європу.ну це та» девушеа с веслом».Про коней,ізб та інше, наступного разу. 
Соцреалізм, можливо комусь і цікаво буде.
Маю похожу, тільки тема революціі, вершники червоні в полі. В якомусь клюбі висіла
19.06, 21:48
Вітаю Шановне Товариство! По картині безперечно гарна робота. Професійне виконання, точно робота професійного художника.Так, цю роботу можна віднести до соц- реалізму. Думаю десь період 70 -их  років. Подивіться уважно на рахунок підпису. Я б дослідив більш уважно роботу, а вже потім виставляв. Інтерес до картини точно буде. Бажаю Усім Успіху.
Вчора, 22:13
Автора Ви не знайдете, ручаюсь))
Звичайно, я не магнат наразі, але декілька сотень запропоную із задоволенням.
Особисто я назвав би картину: "Уренгой-Помари-Ужгород".
З обов'язковою епіграмою:

У довжелезній черзі за черговим літом
Ночами спогадів, уже в літах,
Для вірності упавши на коліна,
Стою за щастям у твоїх очах.
Стою, рахуючи у небі, ті ночі, дні,
Які пройшли між нас.
Стою, не знаючи, чи вистачить для тебе 
Волошок, синьоока, у полях?
Вчора, 22:46
Привіт! на мій погляд,то це не прокладання газопроводів в Європу, гадаю що -меліоратори на півдні України будують зрошувальну систему в 1970 році,дівчина -геодезистка з нівеліром.
Вчора, 23:29Відповідь Олег 86
Добрый вечер, смотрите не продешевите. Тут одних одуванчиков гигантских нарисовано на пять тысяч. Одуванчики просто прелесть. Очень нравятся.
Вчора, 23:02
Можливо що і так,але труби малого діаметра ,як на воду і жінки в таких бригадах не працювали,тоді вахтовим  методом  специ працювали.
Вчора, 23:11Відповідь bylin
Слухайте, а цікаво. На магістралях ж і справді діаметри були 1-1,5 м. Це все клята волошка відволікла!)) Але може і це прямий натяк на зрошувння?
Вчора, 23:50
Вітаю! А може й не жінка зовсім, он які мускулисті руки, кадик. 
Як на мене, то молодий, хитрий студент. Поки мужики тягають вручну труби через ярок, в нього поважна причина, - хворий зуб.
Сьогодні, 01:56Відповідь Олег 86
Художники вони такі. Буває так завуалюють.
Не здивуюся, якщо картина називається "суслики против глобализации"
Сьогодні, 14:08
Добрий день! Якщо на картині труби та радянська жінка чи чоловік - це точно соцреалізм))) Єдина претензія - не витримана перспектива - труби всі різного діаметру виходять, а повинні бути однакового (або дальні повинні бути меншими, або ближчі - більшими).
Сьогодні, 14:32
Між ніжками штатива нівеліра нехай відстань метр це відомо, тоді враховуючи його положення та перспективу, у труб діаметр сантиметрів  двадцять, а зріст дівчини не більше метра.
(висота кульбабок це підтверджує))
Сьогодні, 19:36
Вітаю! Так,з перспективою , та пропорціями печалька. Думаю то так званий агітаційний , плакатний живопис, безперечно соц реалізм. Особливих вимог до тогочасного агітаційного живопису не було, тим більше у 70 -80рр. А загалом робота гарна. Бажаю Усім Успіху.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.