Повідомлення
134
20.06, 19:34Автор
Шановні колеги, ніколи не страждав такою фігньою, як створення тем для обговорення чужих лотів... Але після нормальної критики (на мій погляд) продавець мене заблокував, тепер не можу лишати повідомлення... Створювати тему для обговорення продавець не хоче...
Особиста, суб'єктивна думка - шолом брат по цеху акінаків та пугіо.... 
Заздалегідь попереджаю - створено тему не проти когось - Musat, Kopatel, Kapitan Zelenij and compani - виключно для встановлення достовірності ( ну і бикування продавця посприяло)))
Відповіді: 0
21.06, 10:30Відповідь 666Alexandr666
Якось один таксист говорив: "Я би за два дні навів лад у країні та зробив всю країну щасливою. Тільки часу немаю, бо таксувати треба" ) 
Мабуть у вас, "всєм врагам на зло", та на радість нам з'явилося трохи часу між продажем вживаних дитячих іграшок та попільничок часів есесесера ) Вітаю вас з цією видатною подією ! )
21.06, 20:20АвторВідповідь Danzig39
Стосовно цього вже буди преценденти і всім пояснив... Я виставив на продаж як для когось - "хлам"... Повторюсь ще раз - так "хлам", а саме все, що мені не потрібно для мене і є "хлам"... Алн інколи цей "хлам" потрібен іншим людям... Ніколи не ставив собі на меті заробити на віоліті, хоч одного разу й був продаж монети, про який тепер жалкую... Більше того, я більше купую, так по троху, по малу, але більше 1100 відгуків говорять про щось... І от на відміну від інших, те, що я купю я купую для власної панорамної колекції або передаю до музею одного з районного центру певної області. Часто купую гуртові лоти і тоді залишок ("хлам" як хто скаже) я виставляю на продаж... Наразі в мене накопичилось різного на сотні лотів, але за браком часу не виставляю... І як підсумок - в жодному моєму лоті не було, немає і не буде недостовірньої інформації, на відміну від ваших... І ніколи не банив і не банитиму людей за будь-які коментарі моїх лотів.... Вдачі продажу-куплі шолома з вашим "кумом" чи подвійним акком...
22.06, 01:55Відповідь 666Alexandr666
"Ой, дівчинка образилась") Нетреба писати дешеві, безглузді,  необґрунтовані коментарі, та ніхто вас не буде банити. Судячи з вашого коментаря ви скандальний, потребующий людської уваги персонаж, та у вас вже були конфлікти з людьми з різних приводів. Мабуть ви переплутали аукцион з Фейсбуком. Дівчата розповідають що там є персонажі, які від відчуття своєї меншовартості, та немаючи матеріальної можливості познайомитись з гарною дівчиною, пишуть під її фото образливі коментарі та посилають в особисті повідомлення фото своїх геніталій, за що відправляються у бан ) Можете ще створити тему, наприклад за властивості Боїнга, та обговорити це. Бо ви мабуть на тому чудово розумієтесь, як і на всьому решта )
Відповіді: 1
Відповіді: 2
20.06, 21:35Автор
Задовбали просто вже ці 3,14ри, які клепають а-ля Рим-Середньовіччя, кидають в гівно-сечу і через рік парять типу - підскажіть, знайшов, чи знахідка не моя, на лопаті був знайоммй... А ще й ставки роблять "поважні" люди, які пару місяців на ауці і рейтинг трохи менше, ніж мій як продавця)))
20.06, 21:40Відповідь 666Alexandr666
Ех.. їх в останній час побільшало, в ті роки люди веселилися (90-ті), а тепер це і продають під видом "Європейського середньовіччя", що якийсь рицар це потіряв...
Що-ж зробити, люди хочуть заробити більше..
20.06, 21:55АвторВідповідь Nel993
Заробити більше - хто ж не хоче... Але ж не бидлярствувати при цьому... Париш річ, то парь достойно і будь готовий до любих питань і додаткових фото, а не поводься при цьому як та шл@ра, що всім дала, а потім кожного забанила "щоб ніхто не здогадався"))))
21.06, 12:57Відповідь 666Alexandr666
Судячи з цього вистражданного життям коментаря ви напевно згадали свій важкий та болючий бізнес досвід надбаний на Броварському шоссе біля готелю Братислава )
22.06, 02:02Відповідь 666Alexandr666
Досить дивний сарказм. Цікаво чим вам не подобається шлях нашого суспільства у Цивілізовану, Європейську Родину !? Чи може вам  більше до душі мерзенний "мір" кацапів !?
20.06, 23:15
Вітаю. Це сучасний виріб. Метал ну дуже свіжий, навіть не весь покрився іржою, склепаний заводського виробництва металевими штампованими заклепками. З повагою.
21.06, 10:19Відповідь 666Alexandr666
Якщо ще хтось є не забанений, додайте будь ласка в коментарі до лоту посилання на це обговорення...
Вітаю, добавив посилання, мабуть також піду в бан)
21.06, 08:49
Для створення цього автентичного шолома взятий метал який вже був спочатку поїдений корозією,ну а потім покладіть любий девайс у оцет і вже через неділю буде непоганий ісходнік під реставрацію чи продажу.На вищевказаних фото відчувається рука стародавнього майстра).
21.06, 12:46Відповідь M39
Дякуємо вам майстре що поділилися з нами вашими важкими, шкідливими для здоров'я та зовсім нікому не потрібними практиками )
21.06, 14:51
Тот чувак,  маккензи,что сделал ставку,  тоже какой-то подозрительный, к букинистике сейчас у него две ставки,  очень странные.  Одна с 2000 сразу на 7000, другая сразу на 30 000. Посмотрим, выкупит или нет. Но очень не понятно.
21.06, 20:42АвторВідповідь KUZMA
Якщо все ж таки придбає, готовий з ним в Києві зустрітись (звісно якщо він буде не проти) і на власні очі подивитись за що людина відлистала 65к...
22.06, 04:03Відповідь KUZMA
с такой репутацией покупателя?  по 60 000 ставки делать))))

как и эта(этот)   что купил(а) пионера за 250 000 Пiонер з барабаном.Данько Авторський вензель.Как на самом деле.

а щас  книгу продаёт  примерно такой-же стоимости но подделку
 Книга викликає підозру
Змінено автором 22.06, 04:28
21.06, 17:14
Не буду казати про сам шолом і його походження. Мене цікавить винятково технічне обгрунтування посилення конструкції за рахункок  смуг металу, наклепаних по боках,  просто на поверхню сфери, без перетинання з центральною частиною. В чому сенс?
21.06, 19:42
такие вещи предварительно выставляют на обсуждение.
тот факт что его не выставили на определение,   позволяет сделать некоторые выводы...
21.06, 20:06
Ще з технічних питань: явно спочатку на шолом хотіли встановити барму, про що свідчать отвори на середній наклепаній пластині. Але чомусь наклепали ще одну пластину, тим самим зробивши шолом більш важким і візуально не зручним для реального використання. Здається мені (можливо я і не правий), але відтворити автентичну і непалевну при продажу кольчугу на барму, виявилось для "майстра" складнішим завданням, ніж наклепати ще одну смугу металу.
Solt182
21.06, 20:07
Дякую 666Alexandr666, за вашу наполегливість і терпіння для визначення істини по предмету! Так, це  однозначно сучасне виговтовлення, до того ж не дуже професійне (відповідно нюансів зброярства). Вражає дивна позиція модераторів до таких ""раритетних перлин", що безумовно, не надає прозорості аукціону вцілому..
21.06, 21:53
Яка прозорість, панове, камон. Будь-який коментар, чи то з аргументованим і логічним питанням, чи то з сумнівами по лоту - просто підчищається Модератором без змоги отримати відповідь на нього. Не інакше, просто рахує свій відсоток від уже зробленої (бортом?!) ставки в 65 тис....
21.06, 22:59Відповідь Matolaserge
Яка прозорість, панове, камон. Будь-який коментар, чи то з аргументованим і логічним питанням, чи то з сумнівами по лоту - просто підчищається Модератором без змоги отримати відповідь на нього. Не інакше, просто рахує свій відсоток від уже зробленої (бортом?!) ставки в 65 тис....
Хм! Бабло перемагає зло.
21.06, 23:39
под лотом комменты снесли все в чистую, даже мой с просьбой  о дополнительных фото)))
походу   даже не разбирали кто что писал.  

на каске каверны как от электродуговой сварки? или   показалось?
Змінено автором 22.06, 00:16
22.06, 00:09Відповідь Nel993
Це особливо помітно зі стилю відповідей Продавця навіть в цій темі. Будь хто, зацікавлений в продажу та у збереженні власної репутації - без проблем прийме участь в адекватній дискусії та надасть всі відповіді, що захищають його товар і честь. Натомість, бачимо зверхні відповіді і дизлайки людини, на яку навіть шкода витрачати символи в обговоренні. Співчуваю єдиному покупцю, якщо це все ж не клон. Але і думати потрібно...А то одягнув шолом на голову - і нічого не бачу/не чую/не говорю. Продавця забанити, запам'ятати, і - парадоксально - за-бу-ти.
Змінено автором 22.06, 00:10
22.06, 02:53Відповідь Matolaserge
Це аукцион, а не соціальна мережа. На рахунок чого я би мав вести з вами дискусію ? За рога косулі, чи за макулатуру ? Вибачте, немаю на це жодного бажання )
22.06, 04:01Відповідь Danzig39
какие рога? какая макулатура?
про ваш шлем сварщика тема.
типичное поведение жулика съехать с темы разговора и и перейти на личности.
так предсказуемо)))
23.06, 12:45Відповідь Kazimir
А ви що на шоломах розумієтесь ) Невіриться що ви тримали у руках щось дорожче від вмісту власних трусів. Ось тема обговорення "тройного одіколона", яку ви створили, це ваше. Це саме то ! ))
22.06, 02:41Відповідь Kazimir
Ви би краще займалися експертною оцінкою "тройного одєколона" та його відмінність від "перфума Может бить")  Бачу у вас це чудово виходить ! ))
22.06, 03:49Відповідь Danzig39
А вы кто собственно такой что бы мне чего-то советовать?
Цена вашим советам  это такое же фуфло как и ваша шапка с фибулой.
и крестом.
Змінено автором 22.06, 04:23
22.06, 12:49Відповідь Kazimir
А вы кто собственно такой что бы мне чего-то советовать? Цена вашим советам  это такое же фуфло как и ваша шапка с фибулой. и крестом.
I римським перстнем,  який доречi грецький,  але недорого.)
23.06, 23:28
Головне що легалiзували: раз модератор не зняв з продажу галiме  фуфло  то будуть показувати десь при продажу як пiдверждення орiгiнальностi i цiни з посиланням типу на "солiдний" аукцiон.)) 
Скорiше всього його i не надiялись тут продати.
Змінено автором 23.06, 23:29
24.06, 12:57
Ось що досвідчені люди пишуть за це збіговисько обісцяних "фахівців", продавців вживаних презервативів, рогів косулі, "тройного"одиколону, пластмасових солдатиків та кацапської макулатури, яку свідомі українці викинули на смітник...)           
Впевнений, що тут діє СХЕМА з цілою ботофермою для її обслуги. А саме: на обговорюваний предмет одразу ж ліпиться тавро-"Фуфло/фальшивка/підробка". Людина вірить "лідерам думок"-і виставляє предмет у розділ "копії",де "потрібна людина" вже чатує-і купує його по демпінгу. Якщо у темі хтось викаже незгоду з вердиктами "народних знавців",теж не проблема- починається спам,срач,і предмет вже не матиме "бездоганної репутації" (метод "гнилого оселедця")-що навіть у розділі оригіналів нейтралізує значну кількість потенційних покупців,і змусить продавця демпінгувати до рівня,визначеного "потрібною людиною" для себе прийнятним для купівлі. Через деякий час все це реалізується поза майданчиком по правильни цінам. Кому таке вигідно? Ну точно не віоліті,який на комісії врачає,але лише в тому випадку,якщо це не СВОЇ зацікавлені люди. А тут подібне відбувалося вже не раз.
24.06, 13:03Відповідь Danzig39
Ось що досвідчені люди пишуть за це збіговисько обісцяних "фахівців", продавців вживаних презервативів, рогів косулі, "тройного"одиколону, пластмасових солдатиків та кацапської макулатури, яку свідомі українці викинули на смітник...)            Впевнений, що тут діє СХЕМА з цілою ботофермою для її обслуги. А саме: на обговорюваний предмет одразу ж ліпиться тавро-"Фуфло/фальшивка/підробка". Людина вірить "лідерам думок"-і виставляє предмет у розділ "копії",де "потрібна людина" вже чатує-і купує його по демпінгу. Якщо у темі хтось викаже незгоду з вердиктами "народних знавців",теж не проблема- починається спам,срач,і предмет вже не матиме "бездоганної репутації" (метод "гнилого оселедця")-що навіть у розділі оригіналів нейтралізує значну кількість потенційних покупців,і змусить продавця демпінгувати до рівня,визначеного "потрібною людиною" для себе прийнятним для купівлі. Через деякий час все це реалізується поза майданчиком по правильни цінам. Кому таке вигідно? Ну точно не віоліті,який на комісії врачає,але лише в тому випадку,якщо це не СВОЇ зацікавлені люди. А тут подібне відбувалося вже не раз.
Передайте вашим досвідченим, що ми знаєм  їх та їх рівень. Щось давно їх у Фалеристиці не чутно, напевно образились на ботоферму.
24.06, 13:26Відповідь Danzig39
Уникнути всього Вами описаного можна дуже просто, - віддати цей артефакт спеціалістам на експертизу, а потім з підтвердженням автентичності виходити на торги, Ви б уникнули 3 проблем, - розділу ''копії'', ''ботоферми'' та нейтралізації Ваших потенційних покупців. Але це ж коштує грошей, правда?
Тому Ви вирішили піти в сліпу на торги без обговорення, написали що він з 13 століття і вперед!!!  Продали шлем за 65 тис., це та ціна на яку розраховували? Резерву не було значить ціна продажу Вас влаштувала. 
До речі саме Ви тут в обговоренні почали спамити і ображати людей..
24.06, 15:50Відповідь SamSS
Не треба мені давати дешеві поради, на рахунок того що я мав робити. З якого-такого дива я би мав витрачати свій час та гроші на те щоб щось довести збіговиську рандомних ботів, чию думку розумні люди можуть тільки покласти на голівку путіна в своїх трусах, за річ у автентичності якої я з багатьох причин впевнений. Я не жадібна людина, дебіт з кредитом зійшовся та Ок. Головне що річ потрапляє у добрі руки до людини яка на тому чудово розуміється та сміється з того дешевого срачу, який ви тут влаштували )
24.06, 16:30Відповідь Danzig39
всем  начхать на твое мнение и впевненость
 ты слитый фуфлогон 

устроил тут возню  и накрапал бессмысленный текст.

ты от предмета разговора не уходи. не закидывай тут скулёж про  головне и добры  рукы и прочий бред.

расскажи про шлем сварщика, немецкий орден и фибулу. 

ты чего эти подделки продаёшь как оригинал?
Змінено автором 24.06, 16:51
Відповіді: 3
24.06, 22:31Відповідь Danzig39
Ви виставляєте всіх тут за аматорів, а в противагу цим доводам є лише ваша «впевненість в автентичності», яка нічим не підкріплена…Розумієте наскільки смішно виглядає ця історія?
24.06, 16:23Відповідь Danzig39
Ось що досвідчені люди пишуть за це збіговисько обісцяних "фахівців", продавців вживаних презервативів, рогів косулі, "тройного"одиколону, пластмасових солдатиків та кацапської макулатури, яку свідомі українці викинули на смітник...)            Впевнений, що тут діє СХЕМА з цілою ботофермою для її обслуги. А саме: на обговорюваний предмет одразу ж ліпиться тавро-"Фуфло/фальшивка/підробка". Людина вірить "лідерам думок"-і виставляє предмет у розділ "копії",де "потрібна людина" вже чатує-і купує його по демпінгу. Якщо у темі хтось викаже незгоду з вердиктами "народних знавців",теж не проблема- починається спам,срач,і предмет вже не матиме "бездоганної репутації" (метод "гнилого оселедця")-що навіть у розділі оригіналів нейтралізує значну кількість потенційних покупців,і змусить продавця демпінгувати до рівня,визначеного "потрібною людиною" для себе прийнятним для купівлі. Через деякий час все це реалізується поза майданчиком по правильни цінам. Кому таке вигідно? Ну точно не віоліті,який на комісії врачає,але лише в тому випадку,якщо це не СВОЇ зацікавлені люди. А тут подібне відбувалося вже не раз.
о как возбудился фуфлогон. аж заморосил ))) начал метаться

СХЕМА! ааххааа такое убожество дешёвое

то шо не банят такую явную чепуху с подделками говорит о многом

и это не единичный случай, проблема имеет системный характер.

поток сознания. а по теме щитка сварщика ничего
Змінено автором 24.06, 16:44
24.06, 17:15
Вітаю! 
Досить пізно побачив обговорення - закрив би лот моментально, за всіма ознаками.
Прошу вчасно повідомляти про підозрілі предмети. Дякую.
24.06, 19:51Відповідь NB_1
Шановний Danzig39, от ви невгамовний , впарили так радійте тихенько, сами і роздуваєте
Та це реклама на майбутнє, зараз клон купив, легалізував, а через деякий час знову буде  у продажі.
25.06, 11:12
Шолом продався. Питання. Чи взагалі є нормальною практикою, купувати речі, віком біля 1000років, без заключення спеціаліста. Взяти шолом. Його, умовно, могли зробити в 1943році, для зйомок фільму Олександр Невський. Ржавчина так і відповідає рівню радянських касок 2 світової.. Так само різні мечі, ножі, кольчуги і т.п. Отже де брати висновок експертизи? І продаж без експертизи вважати...на майбутнє...завідома підробка чи некомпетентність?
Musat4013
25.06, 13:52Відповідь Plovdiv777
Шолом продався. Питання. Чи взагалі є нормальною практикою, купувати речі, віком біля 1000років, без заключення спеціаліста. Взяти шолом. Його, умовно, могли зробити в 1943році, для зйомок фільму Олександр Невський. Ржавчина так і відповідає рівню радянських касок 2 світової.. Так само різні мечі, ножі, кольчуги і т.п. Отже де брати висновок експертизи? І продаж без експертизи вважати...на майбутнє...завідома підробка чи некомпетентність?
В НАН України - м.Київ , вул. Володимирська 54 
https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/00019270/
25.06, 14:21Відповідь Musat
з огляду на останні законодавчі нововведення - чи не станеться так, що після замовлення експертизи до вас на світанку хтось постукає в двері за володіння предметом археології?
25.06, 14:08
Вітаю Шановне Товариство!!! Лот продався, крапка. Ситуація проста як двері. Якщо знайшовся покупець, який заплатив за предмет, це означає що саме того продавця, саме цей предмет, влаштовує, і він з радістю платить за це саме ту цифру. Автентичний це предмет, чи ні, має хвилювати лише покупця , і тільки. Усе що відбувається навколо угоди, уже після її завершення ,це білий шум.  Усі обурення , припущення( а з точки зору і закону, і здорового глузду ,уся критика це припущення)  , вже позбавлені сенсу. Напевно,і скоріш за все, усі зауваження , аргументи критиків предмета є фахові ,та можливо справедливі, але це ні як не стосується угоди яка відбулась. Ініційоване обговорення чужого предмета, стосовно чужої  угоди, та про чужі кошти, як мінімум не коректна , як на мій скромний погляд, не залежно від того подобається комусь цей предмет, чи ця угода, чи не подобається. Об'єктивності за ради, це вже не є питання Шановної Спільноти.  Після сутички, кулаками не махають, "" .. От якщо новий власник колись, виставить предмет на продаж, і з тим самим описом, і з тим самим датуванням, от тоді звісно буде предмет для обговорення. А на разі,... Бажаю Усім Успіху!!!
25.06, 15:31Відповідь mazic
Не справа в грошах чи продажі (Я більш чим впевнений що просто ціну накручували та не встигли на живця) чи коштах заплачених покупцем, - вся суть в тому що адміністрація такі підозрілі лоти з легкістю пропускає на аукціон без попереднього обговорення, а якусь мелочовку, монети і тд. закриває на предмет підозри в неоригінальності і цей алгоритм нікому тут не зрозумілий... З таким темпом цей майданчик перетвориться на ОЛХ чи Ebay з сотнями старовинних китайських доспіхів, мечів Ахілеса, скрипок Страдіварі і тд.
25.06, 16:38Відповідь SamSS
Справа якраз і у продажі, і у грошах. Нагадаю, ми на сторінці Аукціона,  де продаються предмети за гроші. А от у що перетвориться з часом цей Аукціон, це турбота власників Аукціонах, та Його адміністрації. Ми усі, і Ви ,і я , і усі решта , є тими , хто на майданчику цього Аукціона , намагаємось або щось придбати, або продати, не більше. Нав'язувати своє бачення , чи свої бажання ,на дії Аукціону, як на мене не зовсім вірне рішення.   Ми можемо висловлювати свої думки по лотах, сперечатись, погоджуватись, чи не погоджуватись з питаннями що до лотів, але ми не маємо лізти зі своїм Уставом, у чужий монастир. Варіантів три:, або задовільняємось тим що є, або йдемо у інший, або створюєте свій.. Мені можуть не подобатись рішення Адміністрації, але я їх приймаю, бо я на їх території. Я звісно можу помилятись, але це моя думка.
26.06, 10:30Відповідь mazic
Ми не знаємо, чи відбулась угода, і, мабуть, ви теж не знаєте) А сенсу не позбавлено ніщо, якщо це має значення хоча б для однієї людини. Обговорення чужого предмету не може бути некоректним, якщо ініційоване за правилами Віоліті, а воно таки за правилами. Так що мова зовсім не про кошти, а про повагу, і це дуже важливо, думаю, ви погодитесь.
25.06, 18:25Відповідь Bobcet
Саме так, хоча то була не обмовка, а опечатка. Але по суті, Ви праві, головне щоб усіх усе влаштовувало. Якщо у когось є на меті стати святіший Папи, то йому на інший майданчик, там де про янголів, святих, і про іншу святу тєму.  Там де Люди продають і купують, йдеться про продаж ,прибутки , заробіток і збитки.. З повагою.
25.06, 21:02Відповідь mazic
Саме так, хоча то була не обмовка, а опечатка. Але по суті, Ви праві, головне щоб усіх усе влаштовувало. Якщо у когось є на меті стати святіший Папи, то йому на інший майданчик, там де про янголів, святих, і про іншу святу тєму.  Там де Люди продають і купують, йдеться про продаж ,прибутки , заробіток і збитки.. З повагою.
Таких майданчиків не існує. Ага, прямо кажучи - не наїбеш то не проживеш. А Папа також не святий, скільки було в історії Папства брехні. Брехливість, це сутність людини. Ми всі на цій землі ЗЛОДІЇ.
Змінено автором 25.06, 21:04
25.06, 21:18Відповідь Kopartel
Всі папи не святі, всі вони брехали, не брешуть лиш малі діти, хоча хто його зна. Ви праві , всі брехали, і будуть брехати, щож поробиш.. Всі ми грішні
25.06, 21:45Відповідь Nel993
Всі папи не святі, всі вони брехали, не брешуть лиш малі діти, хоча хто його зна. Ви праві , всі брехали, і будуть брехати, щож поробиш.. Всі ми грішні
Так, всі грішні.Звісно ця тема не для таких розмов, все життя складаеться з протистояння добра та зла і Спільнота це майданчик - поле бою, як і життя, якби мовити, на якому учасники реалізують, проявляють  себе такими якими вони є в дійсності, не залежно від обставин. Кожна людина хоче справедливості відносно себе, але сама не "прочь" наєбати ближнього за ради блага  своєго. Вибачте, но на рахунок святості дітей це ілюзія, кожна дитина народжується вже з притаманними їй рисами характеру, скільки прикладів дитячої жорстокості і їм потрібно доводити, навчати як потрібно і як не потрібно, виходячи з розуміння БАТЬКІВ.
25.06, 22:12Відповідь Nel993
Я з вашою думкою згоден, пане Kopartel.
Дякую за розуміння та розмову. Одкровення 13:17 . 666 так що нікому не можна буде ні купувати, ні продавати, крім того, хто має це накреслення, тобто ім'я звіра чи число його імені, 666 так що нікому не можна буде ні купувати, ні продавати, крім того, хто має це накреслення, тобто ім'я звіра чи число його імені. Знайте 666 - це БРЕХНЯ, бо диявол є брехня. З повагою.
Змінено автором 25.06, 22:13
26.06, 13:23Відповідь Kopartel
Ото ж то!! Головне у кожному обсєроні", не вийти на самого себе. Ну і варта , хоч інколи, бути чесним, бо дай перед собою.
26.06, 13:59Відповідь mazic
Ото ж то!! Головне у кожному обсєроні", не вийти на самого себе. Ну і варта , хоч інколи, бути чесним, бо дай перед собою.
Обсерон, це для тих, кому не подобається правдиве визначення фуфла. Ще не одному, упертому фуфлогону не сподобалось правильне визначення.
26.06, 16:21
Дядьки! Ви тут про що ??? Вам не здається , що Вас трохи той, трохи понесло.Ви вже ту і Святе письмо приплели, і дивлюсь скоро німби собі понатягуєте ... На Земельку опуститься, ато ви вже геть нікого в упор не бачите, сяйво власної величі , та святості ,Вам Світ затуляє, ...    Все є в тому Світі суєта", і тлєн. І справи наші , і чаяння , є швидкоплинні як і життя , і ми самі.  Якщо Ви з якогось дива вирішили що цифирки біля Ваших ніків", надають Вам якоїсь виняткової ваги, чи привілею, чи право на істину в останній інстанції, то це ілюзія , як і ваша удавана велич.
26.06, 16:25
Я не знаю а ні Вас , а ні автора , а ні продавця тої каски , чи шапки. Але, щоб назвати Людину злочинцем, чи брихуном, чи фуфлогоном, має бути рішення суду, або щось на кшталт того. Судді хто??? Ви?? Хто Вам про це повідомив???
26.06, 16:41Відповідь mazic
Я не знаю а ні Вас , а ні автора , а ні продавця тої каски , чи шапки. Але, щоб назвати Людину злочинцем, чи брихуном, чи фуфлогоном, має бути рішення суду, або щось на кшталт того. Судді хто??? Ви?? Хто Вам про це повідомив???
Ви Адвокат?
26.06, 22:07Відповідь mazic
Погоджуюсь з Вами.Ці люди з великими тут цифирками  вважають що вони щось значуть, і мабудь на старості літ будуть розказувати онукам як вони попередили на якомусь там ресурсі ( віоліті)   якусь людину що цей предмет фуфло чи навпаки оригінал.  Сидять тут і не знають в чому сенс життя, і що насправді їхні циферки колись будуть - нуль!
26.06, 23:27Відповідь Sergiy267
Погоджуюсь з Вами.Ці люди з великими тут цифирками  вважають що вони щось значуть, і мабудь на старості літ будуть розказувати онукам як вони попередили на якомусь там ресурсі ( віоліті)   якусь людину що цей предмет фуфло чи навпаки оригінал.  Сидять тут і не знають в чому сенс життя, і що насправді їхні циферки колись будуть - нуль!
Ну для вас точно сенс життя, це наїбати ближньго.
26.06, 17:49Відповідь mazic
Ні, я намагаюсь бути об'єктивним .
Тобто, я так розумію, що коли ви будете щось купувати на Віоліті, то не будете звертати увагу на визначення колег та шановних Знавців, а будете вимагати у продавця експертну оцінку предмета, бо Судді хто? То і коли самі продаете, то будь ласка з експертизою. Тоді ви будете об'єктивним на всі сто.
26.06, 19:08
Коли я купую щось на Аукціоні, то керуюсь власними знаннями, досвідом. А вже точно у власних про...бах, не буду звинувачувати когось. Я взагалі звик розраховувати на себе, і сам собі експерт. Є правило грибника, : не впевнений, сумніваєшся, не бери..
26.06, 23:04Відповідь mazic
та это понятно.  на базаре с картошкой и в местечковое мышлении так  оно и происходит.
суть  проблемы в том что эта чипуха с подделками портит воздух и температуру в целом по палате.

честным челавекам и поисковикам,  со своими честно нажитыми непосильным трудом вещами, приходится конкурировать с подделками которые так или иначе влияют на продажи.
Змінено автором 26.06, 23:08
27.06, 07:05Відповідь Kazimir
😁не смішіть пи...ду, вона так смішна. ,, чєсниє копатєлі, нєпосільним трудом"", !!!....... Ви цю лабуду, розповідайте дєткам у пєсочніці, або бабусям на базарі , або довєрчєвим селянам які вирощують ту картошку ... Можете за одно розповісти і про свою кристально чесність , коли купуєте у них монетки ,та мєдальки.....
27.06, 08:31Відповідь mazic
Є такий діагноз шизофренія. Ось і ці люди з великими циферками які тільки і строчать тут і ще по секрету скажу мають декілька акаунтів, помішані на власному єго. Деяким  з них пахне советчіною, такі собі любителі аля радянських фільмів, які скоро вибачаюсь копита відбросять. Вони втрачають  свій час, який вже може на підході, на те, що від них не залежить і навіть на те що їм не належать!!! Іншими словами впусту втрачають час)) то нехай і далі це роблять,  бо комусь в цьому житті потрібно бути сплєтніком. Ну це як бабулькі на лавочці про політику)) Просто у цих бабулєк якісь циферки, які для них щось значуть. На все добре)
Змінено автором 27.06, 08:34
27.06, 10:05Відповідь Sergiy267
селяне всё про всех знають и делятся по секрету, а если не знають то догадываються 
  всё знають, - что было, есть и будеть. всегда дають полезные советы и диагнозы всем. всегда переходят на личности и вешают ярлыки))) селяне такие селяне
27.06, 12:31Відповідь mazic
я то тут при чем? у вас всё в порядке с логическим мышлением?
вы лоты свои видели? 
я  такое где-то  видал на маресливых одеялках  лежало, на асфальте,    не могу вспомнить как эта локация называлась... не напомните ? там много людей стоят рядами, с такими вещами как ваши.
Змінено автором 27.06, 12:38
27.06, 10:27Відповідь mazic
Коли я купую щось на Аукціоні, то керуюсь власними знаннями, досвідом. А вже точно у власних про...бах, не буду звинувачувати когось. Я взагалі звик розраховувати на себе, і сам собі експерт. Є правило грибника, : не впевнений, сумніваєшся, не бери..
Дозвольте поцікавитись у вас, а за яку об'єктивність/не об'єктивність, чи про...б/не про...б., вы маєте таку репутацію?
mazic
1 024 дні на Violity
Рейтинг -1.96+0.86
27.06, 10:42
І що? Ви це серйозно? Продовжуйте далі увірувати у свою велич , і святість)))., облизувати один одного, та ганяйте один одному цифирок. Ці гавнотьорки набридли.. Бажаю Усім Успіху!!!
27.06, 10:55Відповідь mazic
І що? Ви це серйозно? Продовжуйте далі увірувати у свою велич , і святість)))., облизувати один одного, та ганяйте один одному цифирок. Ці гавнотьорки набридли.. Бажаю Усім Успіху!!!
Упс, як ви там казали: "Ото ж то!! Головне у кожному обсєроні", не вийти на самого себе. Ну і варта , хоч інколи, бути чесним, бо дай перед собою."
29.06, 18:50Відповідь Danzig39
Когда вам указали, что в ваших лотах, в шлеме и в двух книгах участвует ваш клон, вы ничего умнее не нашли, как занести меня в чёрный список. Очень нестандартные решения.
Змінено автором 29.06, 18:50
30.06, 01:06Відповідь KUZMA
Я маю чудову, здорову звичку, завжди та скрізь всіх негативно налаштованих до мене персонажів відправляти у бан тай ще куди подалі. Ви шановний коспірологічний "указатєль" не є виключенням )
Відповіді: 5
Musat4013
09.07, 20:54
Знайомий проїздом в Ровенський області , в музеї Пересопницького Євангеліє заїзджав давече , фото скинув  <шапки> ))
Практично близнюк даної, можна сказати прослідковується рука одного майстра . Виявляється він живий !?
Musat4013
09.07, 20:55Відповідь Musat
Знайомий проїздом в Ровенський області , в музеї Пересопницького Євангеліє заїзджав давече , фото скинув  <шапки> )) Практично близнюк даної, можна сказати прослідковується рука одного майстра . Виявляється він живий !?
Фото зверху
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.