KrupsMD
KrupsMD
21 червня, 00:35

Оцінка вартості

Оцінка вартості
Вітаю, шановна спільното. Хочу зробити подарунок своєму батькові, який є нумізматом аматором. Знайшов оголошення з продажу колекції монет. Загальна кількість 4000 штук за ціною 40 000 грн. Хочу розуміти, чи може така ціна бути адекватною. 
В колекції представлені майже всі країни світу, включаючи росію до 1917 року. Всі монети розкладені тематично по альбомах. 
Буду вдячний за поради та коментарі. Всім хороших торгів.

Повідомлення
14
21.06, 00:55
Вітаю! Ух.. ОЛХ?) Бачив оголошення недавно, ви попросіться у продавця показати, що там є за монети, а то якщо там монетки фуфєл, які коштують 3 грн, то таке собі..
Змінено автором 21.06, 00:55
21.06, 01:10АвторВідповідь Nel993
Дякую за відповідь. Так, я дійсно збирався подивитись вживу, бо маю таку можливість. З одного боку 10 грн за монету ніби не дорого, але якщо там сміття, то буде образливо. Тому і запитав поради тут, яким чином можна хоч приблизно оцінити колекцію?
21.06, 12:01Відповідь KrupsMD
Ну, то потрібно у самого продавця спитати, що є за монети, та яких країн, якщо є царьочки, то це не значить що царькі дорогі, там все може бути, як лахміття так і гарні, як раз колекційні монети.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
22.06, 11:26
Краще дійсно на ті гроші придбати щось достойне, наприклад колекційні монети України або срібних білонів... Те, що на першому фото - копії вартістю 50-100грн та іноземні вартістю в середньому 2-5грн
22.06, 12:55
Доброго. 
Дивіться, сьогодні Ваш батько аматор, а в подальшому перейде на ступінь вище до професійного колекціонування або визначиться за обраною темою. 
Суб'єктивно, краще порадитися з батьком.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.