Client1180763
Client1180763
23 червня, 20:19

Допоможіть ідентифікувати різновиди солідусів (солідів) Речі Посполитої.

Допоможіть ідентифікувати різновиди солідусів (солідів) Речі Посполитої.
Шановні колекціонери та експерти! Звертаюся до вас по допомогу у точній ідентифікації різновидів солідусів (солідів) Речі Посполитої. Маю декілька екземплярів, які, на мою думку, можуть мати певні відмінності, що вказують на різні варіанти карбування. Буду вдячний, якщо ви уважно роздивитесь надані фотографії моїх монет та порівняєте їх з відомими вам різновидами. Особливу увагу прошу звернути на деталі, які я підкреслив синіми лініями/стрілками на зображеннях.Солідус (Літовський) - 1623 рік Прошу звернути увагу на: Форму та кількість точок/крапок навколо корони (верхня синя стрілка) Деталі зображення вершника (Погоні), зокрема розташування та кількість зірочок або інших елементів під вершником (синій овал) Літери в легенді навколо зображення.Солідус (Літовський)  Прошу звернути увагу на: Деталі корони над вершником та елементи навколо неї (верхні сині стрілки) Розташування та вигляд зірочок/хрестиків під вершником. Особливості герба з орлом на реверсі Питання до експертів: Чи бачите ви відмінності між представленими монетами та відомими вам різновидами того ж року та типу? На які конкретні елементи, окрім підкреслених мною, варто звернути увагу для точної ідентифікації різновиду? Чи можливо визначити монетний двір або специфічну емісію на основі цих деталей? Будь-яка додаткова інформація щодо цих різновидів буде дуже цінною. Буду вдячний за будь-яку допомогу та експертну думку! З повагою,

Повідомлення
3
Відповіді: 0
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.