Повідомлення
18
Відповіді: 0
Відповіді: 1
25.06, 20:16
Я не полінувався переглянути 37 опублікованих варіантів цієї монети (зараз, ймовірно, їх відомо більше).
Є підстави вважати, що це монета № 776 по каталогу Старовойта/Леонтьєва, рідкість VI (рідкісна монета; за 10-бальною шкалою), з більш зруйнованим ніж на вихідному штемпелі "маркером" і практично невидимою перерізанням з 1777 року.
ИМХО.
З повагою
27.06, 12:58
Ситуація дивна. 
Сам ТС вирішив, що це копія і попросив закрити лот. І потім сам же створив цю тему. Зрозуміло, заочно, тільки по фото за 100% справжність ніхто з розумних ручатися не стане. Завжди необхідний особистий огляд поля зі збільшенням деталей. Наприклад, дефектів на листках - це сліди корозії або чогось іншого? 
Я всього лише знайшов можливу вихідну штемпельну пару. А карбували саме їй, або її лише використовували при виготовленні - цього заочно визначити надзвичайно складно. Я, наприклад, навіть на фото оригінальної монети в каталозі не бачу слідів перерізання, а автори пишуть, що вони є...
27.06, 13:26Автор
Всім доброго дня. Так я запросив закрити лот, так як були підозри в тому що це копія, звернувся до модератора. Сюди ж вистатив для обговорення і впевненості. Тому прошу зрозуміти. Всім дякую за допомогу.
З повагою Роман.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.