Повідомлення
5
02.07, 20:48Відповідь Oleksandra_8
Да что ж такое 🤣опять про компетентность . Не горячитесь сейчас люди знающие вам помогут. Спешка нужна при ловле блох )))Всіх вітаю. Допоможіть з визначенням царського погончика і ціною.
Змінено автором 02.07, 20:50
Вчора, 14:55Відповідь Igor77N
Никто не пишет . Тогда попробую я помочь .Клеймо стоит LIMOGES  В Франции  г . Лиможе приблизительно в 1770 году началось производство керамических изделий, относящихся к категории твёрдого фарфора, после открытия месторождений каолиновой глины.вся проблема в том что клейма там другие .
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Вчора, 18:30Автор
Дякую,  за відповідь. Я спитала про компетентність тільки через тиждень, тому блохи тут недоречні). У мене багато порцеляни Лімож і знаю на нього ціни. Цікавить саме це тавро. Ніде його не знайшла... Мабуть десь 1880є ?)
Відповіді: 0
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.