Activsonar78
Activsonar78
24 червня, 20:47

Фруктівниця Meisen , на оригінальність та цінність .

Фруктівниця Meisen , на оригінальність та цінність .

Вітаю учасників , є ось така фруктівниця , цікаво чи оригінал і чи має якусь цінність ?

Повідомлення
25
Відповіді: 0
25.06, 18:34Відповідь Activsonar78
Ви питали про оригінальність та оцінку. До чого тут моя готовність купувати? А я запитав про наявність її у вас на руках на даний момент. Оригінальність визначається по оригінальним фото предмета, а не по фото з Інтернет-аукціона.
Відповіді: 1
25.06, 18:42Автор
Все вірно , я питав про оригінальність та оцінку , але Ви чомусь дуже прискіпливо ставитесь до цієї теми і ставите під сумнів наявність цієї речі в мене . Тому в мене виникла думка що Ви поціновувач такої порцеляни і неодмінно хочете придбати її за будь яку ціну , тому і питаю . Якщо фруктівничка в Україні а не в Брукліні тоді що ? Ви зможете визначити оригінальність та провети оцінювання ?
25.06, 18:46Відповідь Activsonar78
Можете не сумніватися ) Оригінальність визначу при наявності оригінальних фото з різних ракурсів (де я вкажу). Особливо по виробам мануфактури Мейссен.
25.06, 18:55Відповідь Activsonar78
Для впевненості, що предмети у вас - одне фото з запискою "Віоліті + дата". Потрібне фото клейма під кутом, щоб було видно підглазурне чи надглазурне клеймо. Чітко місце, де відламана ніжка. Збільшеним планом квіти. Але без штучного освітлення. Ну і позолоту в будь-якому місці також зблизька.
Дякую. Всі чекатимуть.
28.06, 07:34
Добрий ранок!
Обіцяв вибачитися... Вибачаюсь за сумнів! Був не правий) 
Окремо дякую за фото. Все доволі інформативно і те, що я хотів побачити, видно чітко.
 Це справжній предмет мануфактури Мейссен. Фруктовниця 1981 року виготовлення, по мотивам виробів другої половини XVIII ст.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.