Анонім
Анонім
3 липня, 10:33

Доброго ранку. Зорієнтуйте будь ласка по ціні.

Доброго ранку. Зорієнтуйте будь ласка по ціні.
Іконка велика ... Висота до 28 см. Просто загальне фото не можу чітко зробити. Але стан на інших фото видно добре. Дякую наперед.

Повідомлення
16
Відповіді: 0
Анонім
03.07, 11:04Автор
Дякую. Але, що тут зрозумієш по ціні. 4 отвори зроблені в іконі.  А 2 отвори ,в центрі, взагалі не зрозуміло, хто іі захоче в колекцію. Я більше нумізмат, і розумію, що монета у відмінному стані, і в поганому, то різниця в ціні може бути в 10 раз.
Анонім
03.07, 11:06Автор
А по стилістиці така ж сама . Лише моя має 2 кольори емалі. Напевно регіон і час виготовлення однаковий.
Анонім
03.07, 11:16Автор
Якщо по ціні, то сміливо можна напевно помножити, в 5 раз, останню ставку, за яку ця ікона продасться.
Анонім
03.07, 11:22Автор
В іконці, яка зараз у продажу, дуже серйозні недоліки... 4 отвори і 2 з них незрозуміл,і і великі, в центральні частині... Навіть не знаю, чи можливе тут порівняння.
03.07, 11:39
Якщо до кiнцевоi цiни так то до господа бога,  а приклад для орiентиру. 
Бачите, Ви вже приблизно знаете цю цiну: в 5 разiв бiльше . 
Подивимось.)
Хай щастить.
Анонім
03.07, 11:44Автор
Підкажіть по школі, і де ,виготовлялась... Може є інфа. Ну ,а щось подібноі і в стані, то я не бачив на віолітті в проходах.
Відповіді: 1
Відповіді: 1
Анонім
04.07, 00:12Автор
Ну в проданій іконі ну зовсім стану не було. 4 таких отвори штучно зроблених... Про втрати емалі і не пишу.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.