Переглянув Bumerang вашу тему на форумі (нажаль фото не відкриваються) і думаю що у вас орлик був зовсім інший. Ваш виконаний вже за Польщі після 1920 року, а цей що тут на обговоренні робили в 1914-16 роки. З повагою.
Ви все правильно вказали. Але на мою думку ваш орел дублікат виконаний методом литва. Залишились місця напливів після зняття форми з оригінального штампованого орла. Обвів червоним.
Я ж вам не говорю що це сучасна річ. В той час якщо зробили форму для литва, то щоб окупилась робота виготовляли чим побільше екземплярів (але не більше ніж змогли продати)
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
В продажу...
З повагою.
Буду вдячний
З повагою.
Такий самий на вигляд,але інше кріплення,без клейм і не срібний,пише білий метал
Залишились місця напливів після зняття форми з оригінального штампованого орла.
Обвів червоним.
З повагою.
Через це я і питав яка там буква, щоб визначити де ставили клеймо.
Орел з 750 проби срібла.