Привіт,спільното!Здається,що художник може творити і в хорошому ,і в не дуже настрої.У декого в депресії навіть шедевральні картини виходять.А от я лише в хорошому настрої малюю,бо і нема бажання ,і не хочеться,щоб негативна енергія була в картини чи щоб потім не нагадувала про смуток.А чи у вас теж є такі думки?
Надіслати звернення на тему
Риторичне питання
Риторичне питання
Повідомити про коментар
Ваше звернення надіслано
Ви вже надсилали звернення
Видалити повідомлення від ?
35x27 и рамка такая и под стеклом
Р.S. Коти Вам допоможуть. З повагою.
в нас митець
Слово "художник" походить від давньоруського "хѫдогъ", що означало "досвідчений", "вправний" або "умілий". Воно споріднене з готським "handugs", що має значення "ловкий", "вправний", "мудрий", і походить від слова "handus" - "рука". Таким чином, художник - це людина, яка володіє вмілими руками, має творчий хист і створює щось нове, красиве, або висловлює свої почуття та ідеї через мистецтво.
Провірте щитовидку
"Займайтеся позитивними афірмаціями"
Ну так, так, фільми та музика то не те, а от афірмації!))
Шановна Handmader, я не лікар, зверніться до гарного Гастроентеролога. Треба зробити Гастроскопію (як кажуть ковтнути кишку), після цього лікар призначить схему лікування. Строга дієта у мене була на термін лікування, далі звичайне харчування без переїдання та гострого, кислого. контролюемо самопочуття. Після курсу лікування контрольна Гастроскопія, щоб бачити результат лікування - загоєння виразки.
Контролюйте свій психічний стан, це важливо. Психолог вам з цим допоможе і про Бога не забувайте, бо самі лікарі кажуть, що ми лікуємо, а зцілює Бог.
Психолог - це фахівець, який займається вивченням психіки людини, її поведінки, думок та почуттів. Він допомагає людям вирішувати різні психологічні проблеми, долати труднощі та покращувати якість життя. Психолог не є лікарем і не може призначати ліки, але він може надавати психологічну підтримку, проводити консультації та психотерапію. Дочці також потрібно до Психолога. Бо встановлено, що виразка шлунку у більшості випадків це від стресу. Будьте Здорові.
Вичерпаний ресурс це психічне вигорання, перш за все не робіть з мухи слона, все лікується, Слава Богу виявили виразку до критичного стану. Не виснажуйте себе, бо це також дуже негативно вливає і на вашого чоловіка. Все буде добре.
Не переймайтесь ) Все буде добре! - кредо життя.
Від мене вам хокку до картини )) - Кіт з кавою
Кави напився,
Стало на серці тепло,
В склянці ще повинно бути...