Handmader
Handmader
9 липня, 12:09

Риторичне питання

Риторичне питання

Привіт,спільното!Здається,що художник може творити і в хорошому ,і в не дуже настрої.У декого в депресії навіть шедевральні картини виходять.А от я лише в хорошому настрої малюю,бо і нема бажання ,і не хочеться,щоб негативна енергія була в картини чи щоб потім не нагадувала про смуток.А чи у вас теж є такі думки?

Повідомлення
40
Відповіді: 0
09.07, 23:49АвторВідповідь Kazimir
Handmader вы можете мне под заказ такую картину сотворить? 35x27  и рамка такая и под стеклом
Я б намалювала таку картину,але мене трохи смущає та жіночка на задньому фоні
Відповіді: 2
Відповіді: 1
Вчора, 00:09АвторВідповідь rohov
А поганий настрій женіть куди подалі.  Р.S. Коти Вам допоможуть. З повагою.
Дуже люблю малювати,але коли настрій не дуже ( і на те є об'єктивні причини),то стараюся пензлі в руки не брати,бо потім із-за картини ще довго згадується неприємна ситуація.Картина для мене стає тригером.
Вчора, 11:46
Друзі, давайте підтримаємо автора теми позитивними коментарями. Можливо це допоможе розпродати картини. З повагою.
Вчора, 17:18АвторВідповідь rohov
Друзі, давайте підтримаємо автора теми позитивними коментарями. Можливо це допоможе розпродати картини. З повагою.
Дякую,карабкаюсь з усіх сил!!
Вчора, 18:01Відповідь Client549600
художник - це щось московитське в нас митець
Не московитське.
Слово "художник" походить від давньоруського "хѫдогъ", що означало "досвідчений", "вправний" або "умілий". Воно споріднене з готським "handugs", що має значення "ловкий", "вправний", "мудрий", і походить від слова "handus" - "рука". Таким чином, художник - це людина, яка володіє вмілими руками, має творчий хист і створює щось нове, красиве, або висловлює свої почуття та ідеї через мистецтво.
Вчора, 13:48
Риторичне питання - це фігура мовлення, яка використовує форму питання, але не потребує відповіді, оскільки відповідь або очевидна, або неможлива, або вже міститься в самому питанні.
Вчора, 17:19АвторВідповідь DieKrupps
Риторичне питання - це фігура мовлення, яка використовує форму питання, але не потребує відповіді, оскільки відповідь або очевидна, або неможлива, або вже міститься в самому питанні.
Ви,навіть більше,ніж праві!!!
Вчора, 15:28
Це нормально, з музикою та ж сама історія - потрібен настрій, щоб щось вийшло гармонійне та приємне, тому шукайте натхнення у фільмах, музиці та книгах, і менше читайте новини, все буде добре)
Вчора, 17:20АвторВідповідь Docadept
Це нормально, з музикою та ж сама історія - потрібен настрій, щоб щось вийшло гармонійне та приємне, тому шукайте натхнення у фільмах, музиці та книгах, і менше читайте новини, все буде добре)
Стараюся не дивитися новини,бо там ще більше тригерів!
Вчора, 17:09
Вітаю. Вибачте Хлопці,  та які щитовидка, музика, фільми, книги цій файні жіночі потрібен добрий Чоловік, щоб оцю нудьгу розвіював. Тоді і гарний настрій буде і натхнення.  Піпец, ніби ви жінок не маєте.
Вчора, 17:25Автор
Маю доброго чоловіка і 4 дітей. Старша дочка лікує язву шлунка і від того я так сильно запереживала,що геть  не можу зібратися з думками.А як згадую про навколишні обмеження ,про які і писати не можна,то взагалі інколи так накриває,що аж-аж...
Вчора, 17:34Відповідь Handmader
Маю доброго чоловіка і 4 дітей. Старша дочка лікує язву шлунка і від того я так сильно запереживала,що геть  не можу зібратися з думками.А як згадую про навколишні обмеження ,про які і писати не можна,то взагалі інколи так накриває,що аж-аж...
Якщо з Чоловіком все добре, то тоді вам потрібен гарний Психолог. Займайтеся позитивними афірмаціями, вкладайте їх у свої картини. Виразка шлунку лікується за два тижні, в мене була, вилікував без антибіотиків.
Змінено автором Вчора, 17:36
Вчора, 18:08Відповідь Kopartel
"та які щитовидка, музика, фільми, книги"
"Займайтеся позитивними афірмаціями"

Ну так, так, фільми та музика то не те, а от афірмації!))
Вчора, 18:33Відповідь Docadept
"та які щитовидка, музика, фільми, книги" "Займайтеся позитивними афірмаціями" Ну так, так, фільми та музика то не те, а от афірмації!))
А що не так? Ви ж бачите людина творча, напевно знає про фільми, музику та інше, але не допомагає, переключити увагу не може бо Страх за здоровья дитини виявляється сильнішим.  Треба спочатку зрозуміти, що не такий вже страшний чорт як його малюють, треба налаштовуватись на краще. Гарний Психолог навчить з цим справлятися. А от коли попустить, то вже можна й фільми, книги та музику.
Вчора, 23:08Відповідь Kopartel
Але афірмації до психолога ніякого відношення не мають, вибачте, то про езотерику більше. Я за психотерапевта (не психолога!) взагалі обома руками, бо й сам з ним працюю, але там точно немає ніяких афірмацій)
Вчора, 23:38АвторВідповідь Docadept
Але афірмації до психолога ніякого відношення не мають, вибачте, то про езотерику більше. Я за психотерапевта (не психолога!) взагалі обома руками, бо й сам з ним працюю, але там точно немає ніяких афірмацій)
Наважуся і пошукаю психотерапевта
Вчора, 23:33АвторВідповідь Kopartel
А що не так? Ви ж бачите людина творча, напевно знає про фільми, музику та інше, але не допомагає, переключити увагу не може бо Страх за здоровья дитини виявляється сильнішим.  Треба спочатку зрозуміти, що не такий вже страшний чорт як його малюють, треба налаштовуватись на краще. Гарний Психолог навчить з цим справлятися. А от коли попустить, то вже можна й фільми, книги та музику.
Я прислухаюся до порад!
Відповіді: 3
Вчора, 23:42АвторВідповідь Docadept
"та які щитовидка, музика, фільми, книги" "Займайтеся позитивними афірмаціями" Ну так, так, фільми та музика то не те, а от афірмації!))
Попробую афірмації ( але,ж це не вирішить основних проблем)
Вчора, 23:45АвторВідповідь Kopartel
Якщо з Чоловіком все добре, то тоді вам потрібен гарний Психолог. Займайтеся позитивними афірмаціями, вкладайте їх у свої картини. Виразка шлунку лікується за два тижні, в мене була, вилікував без антибіотиків.
Підкажіть,як швидко вилікувати виразку і як довго тримати строгу дієту( інформації є багато,але як воно на практиці?)
Вчора, 23:33АвторВідповідь Kazimir
подтверждаю. язва от нервов и неполноценного питания. а какое питание при нервах- никакое
Чиста правда
Сьогодні, 06:55
Так,так всі хвороби від нервів. 
Шановна Handmader, я не лікар,  зверніться до гарного Гастроентеролога. Треба зробити Гастроскопію (як кажуть ковтнути кишку), після цього лікар призначить схему лікування. Строга дієта у мене була на термін лікування, далі звичайне харчування без переїдання та гострого, кислого. контролюемо самопочуття. Після курсу лікування контрольна Гастроскопія, щоб бачити результат лікування - загоєння виразки.
Контролюйте свій психічний стан, це важливо. Психолог вам з цим допоможе і про Бога не забувайте, бо самі лікарі кажуть, що ми лікуємо, а зцілює Бог.
Психолог - це фахівець, який займається вивченням психіки людини, її поведінки, думок та почуттів. Він допомагає людям вирішувати різні психологічні проблеми, долати труднощі та покращувати якість життя. Психолог не є лікарем і не може призначати ліки, але він може надавати психологічну підтримку, проводити консультації та психотерапію. Дочці також потрібно до Психолога. Бо встановлено, що виразка шлунку у більшості випадків це від стресу. Будьте Здорові.
Змінено автором Сьогодні, 07:27
Сьогодні, 09:56АвторВідповідь Kopartel
Так,так всі хвороби від нервів.  Шановна Handmader, я не лікар,  зверніться до гарного Гастроентеролога. Треба зробити Гастроскопію (як кажуть ковтнути кишку), після цього лікар призначить схему лікування. Строга дієта у мене була на термін лікування, далі звичайне харчування без переїдання та гострого, кислого. контролюемо самопочуття. Після курсу лікування контрольна Гастроскопія, щоб бачити результат лікування - загоєння виразки. Контролюйте свій психічний стан, це важливо. Психолог вам з цим допоможе і про Бога не забувайте, бо самі лікарі кажуть, що ми лікуємо, а зцілює Бог. Психолог - це фахівець, який займається вивченням психіки людини, її поведінки, думок та почуттів. Він допомагає людям вирішувати різні психологічні проблеми, долати труднощі та покращувати якість життя. Психолог не є лікарем і не може призначати ліки, але він може надавати психологічну підтримку, проводити консультації та психотерапію. Дочці також потрібно до Психолога. Бо встановлено, що виразка шлунку у більшості випадків це від стресу. Будьте Здорові.
Дякую.У дочки почалося після того,як вирвала 2 зуби мудрості і не той анти біотик їй призначили  вже на 2 день почалися проблеми,але лікарі не хотіли НІЧОГО робити,казали,що все так і має бути,але стан погіршувався і аж на 6 день госпіталізували і тоді виявилося, що вже виразка.Та цей період і я потроху здавала.Тепер не можу рушити,бо лікування якесь мляве,боюся,що знов якісь не підходящі ліки,(вірніше тут про халатність )Мені б більше підтримувати дочку,а я виходить,що сама не в ресурсі,бо ще і ситуація в країні не здорова ,це про обмеження із-за яких і так не легко ( бізнес,воля ,чоловіки-це все у нас хочуть забрати свої ж)А про війну ,так тут взагалі страшно,бо тут ми повністю безсилі.Я віруюча людина і твердо розумію,що Бог це все бачить ,знаю,що не залишить , навіть у найважчі часи.Віра у мене є,а ресурс вичерпався
Сьогодні, 11:19Відповідь Handmader
Дякую.У дочки почалося після того,як вирвала 2 зуби мудрості і не той анти біотик їй призначили  вже на 2 день почалися проблеми,але лікарі не хотіли НІЧОГО робити,казали,що все так і має бути,але стан погіршувався і аж на 6 день госпіталізували і тоді виявилося, що вже виразка.Та цей період і я потроху здавала.Тепер не можу рушити,бо лікування якесь мляве,боюся,що знов якісь не підходящі ліки,(вірніше тут про халатність )Мені б більше підтримувати дочку,а я виходить,що сама не в ресурсі,бо ще і ситуація в країні не здорова ,це про обмеження із-за яких і так не легко ( бізнес,воля ,чоловіки-це все у нас хочуть забрати свої ж)А про війну ,так тут взагалі страшно,бо тут ми повністю безсилі.Я віруюча людина і твердо розумію,що Бог це все бачить ,знаю,що не залишить , навіть у найважчі часи.Віра у мене є,а ресурс вичерпався
То у неї вже була виразка, а видалення зубів це додатковий стрес, який дав загострення виразки. У більшості випадків виразка протікає безсимптомно, виявляється випадково. Так і у мене виявили випадково. Проходив огляд у лікаря ревматолога, а той дав направлення на Гастроскопію, бо треба було приймати серйозні ліки і перед цим знати стан шлунка. Ось так і виявили. Виразка небезпечна тим, що протікає безсимптомно і раптово може початися кровотеча, або розрив стінки шлунка якщо все запущене. Так що всі щиро раджу, слідкувати за своїми шлунками.
Вичерпаний ресурс це психічне вигорання, перш за все не робіть з мухи слона, все лікується, Слава Богу виявили виразку до критичного стану. Не виснажуйте себе, бо це також дуже негативно вливає і на вашого чоловіка. Все буде добре.
Змінено автором Сьогодні, 11:32
Сьогодні, 13:07АвторВідповідь Kopartel
То у неї вже була виразка, а видалення зубів це додатковий стрес, який дав загострення виразки. У більшості випадків виразка протікає безсимптомно, виявляється випадково. Так і у мене виявили випадково. Проходив огляд у лікаря ревматолога, а той дав направлення на Гастроскопію, бо треба було приймати серйозні ліки і перед цим знати стан шлунка. Ось так і виявили. Виразка небезпечна тим, що протікає безсимптомно і раптово може початися кровотеча, або розрив стінки шлунка якщо все запущене. Так що всі щиро раджу, слідкувати за своїми шлунками. Вичерпаний ресурс це психічне вигорання, перш за все не робіть з мухи слона, все лікується, Слава Богу виявили виразку до критичного стану. Не виснажуйте себе, бо це також дуже негативно вливає і на вашого чоловіка. Все буде добре.
Мої дома теж так заспокоюють,а я від того тут і написала,бо боюсь їм показати свою паніку.Дома тепер всі на строгій дієті ,а я з кухні не виходжу ,бо дієта має бути і смачною.Боюся щось зробити не так,або показати своїм лишній раз свій стан ,тому тут і пишу,може знайду вихід.
Сьогодні, 13:09АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Вітаю, пані  Не переймайтесь ) Все буде добре! - кредо життя. Від мене вам хокку до картини )) - https://violity.com/ua/120317315-kit-z-kavoyu Кави напився, Стало на серці тепло,  В склянці ще повинно бути...
Якби ви знали скільки раз на день повторяю цю мантру!Все буде добре! Дякую за підтримку!!
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.