діло в тому що я дивився такі самі лоти, ціни різні, до прикладу один з моїх лотів, продають як не за 20 грн, а хтось за 750 грн. ось тут я вже не розумію
З першого погляду вони можуть бути як "близнюки", але за ціною....бо це абсолютно різні предмети(період виготовлення,стан предмета і т.д.) Не шарійтеся й перед продажем намагайтеся ті речі на яких не розумієтеся виставляти тут на обговорення у відповідних розділах.
Просто, я чесно не знаю на що звертати увагу. Прочитав на форумі, що перед продажем потрібно обсудити на форумі, ось і закинув все що є, щоб допомогли. Хотів і запропонувати комусь кошти, за адекватну оцінку лотів, хтось як ви хоть щось написали, хтось починає вчити і писати про лінь.
Якщо навіть трішки задерете ціну, то побачите,що до лоту відсутній інтерес та відповідно можете понизити ціну. Все як на звичайному "базарі". Наприклад Гвардію з 500 і чекайте та спостерігайте.
Ого. Ви якщо б не написали то я б побачив би, але пізніше, дякую вам за підтримку, для вас це може просто повідомлення, а для мене це якийсь рух вперед, хочеться займатись цим, і розібратись з цим як ви кажете молекулярною біологією. Дякую
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".