Повідомлення
16
Відповіді: 0
14.07, 22:44Відповідь Kazimir
ни разу тут в определениях не видал метеоритов. 100% мусор а 100% случаях. метеорит выглядит вот так Метеорит?
Привіт! пан Казімір,це ви купили собі такий метеорит ? і тепер вважаєте , що вони бувають тільки такі?,або продали ?,якби там не було я обіцяв ,якщо ви покажете М  , то признаю і підтверджу - так це залізний М ,скоріше за все -октаедрит,а ще від дуже схожий на залишок від  плавки- з одним фото і відсутністю інформації.
15.07, 21:11Відповідь Kazimir
вы тоже в том числе не предоставили ни одного  метеорита.
Привіт! ні я не  " в том числе" ,в  паралельній темі я скинув вирізку фрагмента з фото ,де  залізний гексаедріт з лініями і якщо його  не побачити ,то це два варіанти :- або спеціально валиться тема,або людина занадто  далека від знань в метеоритиці і щоб  показати себе "крутим  знавцем " ,не  задаючи ні питань,ні інформації ,як об "асфальт"- не метеорит !,бо я так хочу,-хочете щось знати,задайте питання по темі -я дам відповідь.
16.07, 21:30Відповідь Kazimir
у вас что то спросить? не смешите. вы из обоймы метеоритных сказочников. в теме полный 0
Всім привіт! ТЕМНОТА,жаль -немає з ким толком поспілкуватися,закрили тему,прошу вибачення в автора.
Відповіді: 3
Відповіді: 1
Тема закрита
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.