Повідомлення
8
14.07, 17:25АвторВідповідь друг ромео
Це я знаю. Я питав про друге. Якщо Ви не в змозі, наполягати не буду. Дуже Вам вдячний за кваліфіковану оцінку.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
17.07, 20:35Відповідь Kazimir
Гарненько. Та там майже весь кодляк "борців з крівавим тоталітарним  режимом" як не з комсомолії то ідеологами чи інструкторами партії були та "клеймілі позором" тих хто мав іншу думку на відміну від них.... а перефарбовуватися вони вміють не гірше фарбованого лиса з казки І.Я. Франка. Але дурням це доводити - себе не поважати.
16.07, 08:22Автор
Я Вам дуже вдячний! Раніше не бачив такого дикунства, втім, дивуватися з таких витівок "депутатів"... Якби мені вдалося придбати партбілет цієї професорки, то я за ціну не питав би )))
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.