Deffer
Deffer
17 липня, 13:12

"ждуны" на лотах и почему не забирают посылки с почты

"ждуны" на лотах и почему не забирают посылки с почты

Приветствую всех. Интересно поднять вопрос про добавление лотов в избранных. Для чего люди добавляют лот в избранные и он там потом лежит месяцами и не делаются ставки на него? Не понимаю этого если честно...
И люди которые не охотно ведут разговор в чате Лота и после отправки наложкой посылка лежит несколько дней/недель и человек либо кормит заставками что завтра заберёт ее либо вообще не просматривает сообщения. Если нет возможности оплатить ее то зачем надо было покупать?

Повідомлення
1
Вчора, 16:41
По першому пункту дам відповідь. Особисто я так роблю щоб слідкувати за актуальними цінами на цікавий для мене товар. І як продавець бачу що деякі люди чекають що товар подешевшає, і купують його тоді коли я спущу ціну до тієї яка для покупця прийнятна.
Відповіді: 0
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.