Повідомлення
18
Відповіді: 0
19.07, 18:12
Добрый день! Извините ради Бога, как на меня это копия! Возможно ошибаюсь! Нужно фотографии под прямым углом в нормальном разрешении. С уважением
19.07, 18:36Відповідь hata65
Добрый день. Я согласен с Вами, сравнивая с подлинниками, слишком уж много несоответсвий. А правая корона ну уж ооочень высоко "зависла", да и других моментов хватает. Но вес все-таки интересен.
Відповіді: 1
Анонім
19.07, 19:20Автор
Спасибо что неравнодушны.Вроде серебро,не проверял.Вес и размер соответствует каталожным данным.Но есть сомнение.Как думаете експерты.Буду благодарен за мнения
19.07, 20:52Відповідь Анонім
Я не експерт,але ось оригінальна медаль для порівняння. А  каталожна вага це скільки? І перевірте метал з якого виготовлена ваша медаль...не думаю,що копіювали зі срібла.
19.07, 19:34
Вітаю! Щось дуже схоже на копію.. Коло вуха кант, який спиляний, надпис "Съ 13 сентября 1854 по 23 августа 1855", теж не дуже подобається, вона ну дуже близька до надпису "За защиту Севастополя", і ще надпис "жирніше", ніж потрібно.
Змінено автором 19.07, 19:36
19.07, 22:34Відповідь МихаилВ
Вітаю! Це не -звичайний частнік -- це банальнальна підробка.
Дивні люди, - раніше писав "фуфло", ображалися і у відповідь писали "частнік"; зараз не пишу "фуфло"(бо "ранімиє" не сприймають) - і знов не так. Та я вже писав раніше, що особисто для мене "частнік" - то неоригінал/фуфло/підробка і неважливо чи зробили його "в уєздном городе" чи в гаражі автокооперативу.
19.07, 23:27Знавець
Дивна людина TerraRist - як що не можеш уявити для себе різницю між начсником періоду випуску медалей мондвору того часу, навіщо писати що все фуфло  . Як бути з медалями червоного Христа за 1905 рік чи церковній приходський школі котри на мондворі не випускались?
Змінено автором 19.07, 23:30
20.07, 04:38Відповідь МихаилВ
Дивна людина TerraRist - як що не можеш уявити для себе різницю між начсником періоду випуску медалей мондвору того часу, навіщо писати що все фуфло  . Як бути з медалями червоного Христа за 1905 рік чи церковній приходський школі котри на мондворі не випускались?
Видалено автором
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.