mmark1zz
mmark1zz
10 грудня 2023, 12:09

Тема на обсуждение: Парадный кортик клеймо Baron Solingen

Тема на обсуждение: Парадный кортик клеймо Baron Solingen

Здравствуйте
Хочу выставить на продажу: Коллекционный парадный кортик клеймо Baron Solingen по мотивам "Ранняя, первая модель кинжала и ножен Люфтваффе"
Baron Solingen была небольшой экспортной компанией, основанной сразу после Второй мировой войны. Многие ножи Baron были проданы вернувшимся солдатам США в 1950-х и 1960-х годах. 
Согласно Энциклопедии маркировки столовых приборов Гойнса, знак «Барон Золинген Германия» использовался с 1950-х по 1970-е годы. 
Такие изделия как кортики изготовлялись по личным заказам.
Их осталось очень мало.
Длина - 45.0 см., длина клинка чуть больше - 30.5 см., ширина - 2.5 см. и идёт на уменьшение.
Клинок магнитная сталь, алюминиевые или никелированная фурнитура рукояти. Синие кожаные ножны - имеют потертости.
Хочу у Вас спросить: В какой раздел на аукционе - выставлять данное изделие и любой, другой информации буду рада.
С уважением!

Теги:
Повідомлення
8
Відповіді: 0
20.12.2023Автор
Парадний кортик - холодна зброя...цікаво...
Взагалі-то молодці. Згідно законів України, тут ще забороняти і забороняти. Всім вдалих торгів. З повагою!
Відповіді: 1
29.12.2023Автор
Доброго
А, кому це заважає жити...? Як на мене дуже добре, що є можливість в простих людей купити антикваріат і навіть зброю. Якщо все закриють то така можливість залишиться тільки в багатих людей.
Після покупки треба зареєструвати холодну зброю і все.
З повагою!
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.