DoctorGore
DoctorGore
Вчора, 18:52

Панно, барельєф Князь Олег, мідь

Панно, барельєф Князь Олег, мідь
Добрий день. Допоможіть, будь ласка, визначити виробника та орієнтовно ціну вироба. Сюжет: з "Повістю минулих літ" легенда про про смерть Князя Олега від змії. Матеріал - мідь, розмір - 20,5х29,5 см, вага - 730 грам. Непогана деталізація. Буду вдячний за допомогу. 

Повідомлення
3
Сьогодні, 23:44АвторВідповідь друг ромео
дякую за вашу думку,  також так спочатку думав, враховуючи любов радянщини до цього, але ні, це не гальваніка. Є декілька місць на яких видно що це виріб з міді, а не бронзи, як стверджував минулий власник. Наприклад: якщо уважно придивитись, то можно побачити отвори в кутах вироба (панно було прибито до дошки) і в цих місцях видно, що на всю  товщину йде мідь. Наперд хочу зауважити, що не збираюсь доводити якусь цінність і рідкість виробу. В першу чергу, хочу розуміти походження,  а саме виробника. Інформації, як я не намагався, не знайшов, єдине що - це гіпсова картина (така скама) на ебей продається за багато грошей, людиною з України.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.