Анонім
Анонім
28 липня, 02:47

Вітаю! Допоможіть дізнатись різновиди монет «Монети України» 2 гривні 1996 рік

Вітаю! Допоможіть дізнатись різновиди монет «Монети України» 2 гривні 1996 рік
Можливо хтось має декілька хвилин вільного часу та каталог з різновидами цієї монети, буду дуже вдячний! По тій інформації яку можна знайти у вільному доступі в інтернеті на жаль не вдається зрозуміти різновид, або я просто не можу розібратися :(

Повідомлення
28
Анонім
28.07, 02:52Автор
Також перша монета має ніби як розділення гурту , ніби як з двох напливів (в такій термінології не дуже розбираюсь), на фото трохи гірше видно ніж оком через лупу, намагався передати якомога краще
Відповіді: 0
28.07, 04:50
Доброго! Скачайте ИТК-8 (бесплатно) и определяйте на здоровье! Там очень много разновидностей. С ув. 
P.S. Цены в каталоге конечно врядли актуальны.
С ув.
Анонім
28.07, 10:29АвторВідповідь Alexaha
Шановний/шановна, дуже Вам дякую, проте там усього 10 сторінок з різновидами, за тим каталогом я не можу знайти своїх монет (тим більше не розумію ситуацію з полосою на гурті). Наскільки мені відомо дана монета має більше 80-90 різновидів.
28.07, 11:54Відповідь Анонім
Вітаю, Аноніме! А чому Ви стільки наробили фото монети лише у капсюлі? Як у такому випадку зрозуміти ситуацію з полосою на гурті про яку Ви запитуєте? Може хто з фахівців з нумизматикиїї, ту полосу бачив у такій презентиції?
29.07, 00:09Відповідь Анонім
Усі фотографії зроблені з відкритою капсулою. І майже всі фото зроблені через лупу.
Видалено автором
Відповіді: 1
Відповіді: 2
29.07, 00:09
А шо у же и в юбилейке ягодки и колоски высматривать надо, чи я шото упустил?) Квест найти 80 тысяч механических браков набирает обороты) Не ровен час "штампы" обретут нумерации как модели первых китайских джипов)))
Анонім
29.07, 01:45АвторВідповідь REMISSION
Вітаю! Я в різновидах не дуже розбираюсь, проте в інтернеті з тієї інформації що я знайшов то якраз кількість ягід та різні місця відрізняють монети, деякі різновиди відрізняються глибиною ягід та нахилом гілочок.
Не зовсім зрозумів, це був  сарказм, чи Ви дійсно не знаєте про різновиди 🤷‍♂️
29.07, 09:08Відповідь REMISSION
А шо у же и в юбилейке ягодки и колоски высматривать надо, чи я шото упустил?) Квест найти 80 тысяч механических браков набирает обороты) Не ровен час "штампы" обретут нумерации как модели первых китайских джипов)))
В 4-му кошику 5-ти копійок частіше зустрічається 3 ягоди. Не памʼятаю, але в каталозі Загреби, 4-х ягідних дорожче. І тут, на Віоліті, теж. Сьогодні гляну в каталог, шо там пишуть
Змінено автором 29.07, 09:10
Відповіді: 2
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.