Повідомлення
15
29.12.2023Відповідь друг ромео
Нормальний, справедливий дядько, Донецкий- ми ще з ним коньяку бахнуть домовлялися.. а тут неопределенность..самому цікаво де він. Думаю все нормально, сподіваюсь.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
30.12.2023
Псіханув через "Новшества", я думаю після цієї прочитаної теми поверниться), Begemot приєднуйтесь будь ласка до нової спільноти, всі просять...
klas276
30.12.2023
на скільки памʼятаю то він переїхав десь у росію.
взагалі з експертів по імперській міді на віоліті залишилось кілька чоловік тай і ті рідко відповідають в темах по обговоренню
30.12.2023Відповідь klas
Да ну на..., це точно? Щось мені не віриться, це напевно якась деза. Я знаю, що він був і сподіваюся досі є патріотично налаштований.
05.01.2024
Витаю, шановни! Никуди я не подився и не сподивайтесь. Така зараза сама не пройде. Просто у нас тут не все гаразд и зи звязком у тому числи! Дякую що памятаете
05.01.2024
Он мне нравится...
Что бы каждый день ко мне...
Перефразирую...
На форум каждый день
...
Исхудав небось...
Тут все копыта истоптали исча пропажу..
Добре...
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.