Повідомлення
28
Вчора, 17:48Модератор
Вітаю!  Денга московська Олексій Михайлович в золоті. На мою думку, справжня. Чесно кажучи, ніколи таку не бачив. Думаю, варто створити лот на нашому сайті. З повагою.
Вчора, 18:15АвторВідповідь bosporos
Вітаю!  Денга московська Олексій Михайлович в золоті. На мою думку, справжня. Чесно кажучи, ніколи таку не бачив. Думаю, варто створити лот на нашому сайті. З повагою.
Дякую. Має загин..варто рівняти чи краще не чіпати на Вашу думку?Особисто я залишив би так.А власник думає віддати може щоб виправити, дамає буде краще.Як показує практика не буде...Але вирішую не я.Підкажіть в який розділ вірно поставити?Не підкажете ціну для старту?Хочаб приблизно бо нічого подібного не знайшов. З.Пов.
Вчора, 18:24АвторВідповідь ramblerok37
Дякую. Має загин..варто рівняти чи краще не чіпати на Вашу думку?Особисто я залишив би так.А власник думає віддати може щоб виправити, дамає буде краще.Як показує практика не буде...Але вирішую не я.Підкажіть в який розділ вірно поставити?Не підкажете ціну для старту?Хочаб приблизно бо нічого подібного не знайшов. З.Пов.
Знову якомусь обраденому не сподобалося, що я написав))Сенс життя ставити -.Яке ж ти убоге.В кожній темі ставить.Сдідкує))
Відповіді: 0
Сьогодні, 09:07Відповідь ramblerok37
Чисто для себе якщо грошей не треба, так йому подобається і він не має наміру продавати то можна звісно робити все що хочеться. А на продаж ні в якому випадку. Це скоріш зіграє в мінус по ціні аніж в плюс
Відповіді: 2
Відповіді: 1
Вчора, 22:00
Выставляйте с гривны с резервом какой бы вас устроил.А накидаю в торгах хорошо не переживате , желающих будет достаточно.
Сьогодні, 01:58
У Алексея Михайловича (1645-1676) известно с полдюжины золотых денег, а, может, и больше, которые, если я не ошибаюсь, относятся скорее к фалеристике, поскольку являлись наградами. Золотых мелких монет для обращения не выпускалось.
Их раздавали солдатам, стрельцам и казакам самых низших должностей (ибо обычно рядовому составу жаловали за поход золотую или позолоченную копейку или полторы денги).

Монета выложена криво, поэтому штемпельный анализ проводить не стал. Но мне показалось, что не все детали совпадают, возможно, из-за непрочекана или дефекта инструмента.
Денег у Алексея Михайловича было всего три вида по аверсу; обсуждаемый экземпляр более всего похож на самую частую серебряную московскую денгу ГКХ № 947 (редкость VI). Прорисовку прикрепляю, сравнивайте сами. Хотя лучше сравнивать с фотографиями одноштемпельных монет.
И, разумеется, имеет смысл сделать гидростатику, чтобы понять - это чистое золото или только золочение (обычно ртутное или огневое - может распознать и обычный РФА). Ибо от этого очень сильно будет зависеть цена. А чисто внешне одно от другого не отличить. Разве что пошкрябать гурт и посмотреть - какого цвета металл внутри.
Сьогодні, 14:08Відповідь ramblerok37
Монета имеет небольшой надрыв.Белого метала там не видно при 30 увеличении.
Видалено автором
Сьогодні, 14:13АвторВідповідь Профи
Для того,щоб вважати предмет не справжнім потрібно мати докази,думкки..якось обгрунтувати свою думку.А то схоже на те ,як часто..якщо річ цікава і не часта.То якісь люди піддають її сумніву..щоб занизити ціну.Знахідка знайдена на городі 30 років тому.Фото зробив більш ніж..умови покупки написав ,як на мене чесні і без ризику для покупця.Ви не повірте,але буває так,що люди бачуть якусь річ вперше,але спираючись на свій досвіт і знання можуть висловити свою думку на предмет оригінальності .судячи з багатьох чинників.Проблем не бачу,для вас проблемне фуфло..то не робіть ставок і все.
Відповіді: 2
Сьогодні, 14:11
Цитата ТС: "Монета имеет небольшой надрыв.Белого метала там не видно при 30 увеличении".
Вы совсем не допускаете вероятности золочения монеты ПОСЛЕ надрыва?

Если нанести слой золота толще 50...80 микрон (около толщины человеческого волоса или вполовину меньше её), то и обычным рентгенофлуоресцентным анализатором его не пробьёшь, покажет только золото, что бы под ним не находилось.
А вот гидростатику обмануть труднее, но для такой маленькой массы сделать её крайне трудно, а без опыта и хорошей аппаратуры - просто невозможно. 

И надо учесть, что нормативная масса денги Алексея Михайловича заметно выше, чем масса данной монеты (0,18-0,18 грамма).Норма в 1645-1650 гг. - 0,23 грамма, в 1650-1676 гг. - 0,24 грамма.
Сьогодні, 14:21АвторВідповідь Akustika
Про что мы говорим?Я продаю монету как золото.В описании кажется написал.Я ничего не допускаю и не хочу.Монета с повреждениями и потерями на фото показал.Вы не допускаете..что потери..могут изменить вес.В описании лота все написал.Пилить,царапать небуду.Если подумать..то слабо верится,что гнутую монету из серебра в таком виде взял кто то и покрыл золотом..А если и так..то какие проблемы..в описании все написал.Для покупателя нет риска потери денег.Или этого мало?Вы не допускаете..что такую монету из золота можно найти..
Сьогодні, 14:38Автор
Вітаю.Якщо у когось є сумніви Вам щось не підходить то просто не робіть ставок.Я не експерт,монету прставив на обговорення. В описі все написав.Фото зробив ,як найкращі по можливості.Нічого не приховую.З.Пов.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.