Повідомлення
6
vkf772481
02.08, 16:29
Вітаю. Файна колекція.  У потенційних покупців може виникнути питання про стан оборотки марок.  Тому, коли будете виставляти, покажіть фото з "тилу" хоча б декількох марок .  
якщо маєте навички у філателії, варто перевірити, чи усі серії повні, також звірити хронологію.  Таке враження, що колецію збирала досвідчена людина, але буває, що у клясерах з часом марки можуть зміститись.
Відповіді: 0
02.08, 17:23АвторВідповідь vkf77
Якби були зацікавлені покупці то надавби фото,без проблем..марки не клеєні гарно збережені,деякі річні серії не повні тому що маю альбоми на різну тематику,так наприклад як окремий альбом" спорт" або природа і там своє місце знайшли деякі серії..я хотів би хоча мати уявлення,яку суму можна просити в потенційного покупця? Дякую!!!
Відповіді: 2
02.08, 17:26АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Дякую!! А чи могли б ви мене хоча б зорієнтувати мене в приблизній оцінці всього альбому?
Змінено автором 02.08, 17:28
02.08, 17:27АвторВідповідь Linnuk
Видалено автором
Відповіді: 1
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.