Alona_Kozynenko
Alona_Kozynenko
2 серпня, 15:28

Дети на санках. Барановка. СССР. Хочу узнать историю? И оценить?

Дети на санках. Барановка. СССР. Хочу узнать историю? И оценить?
Добрый день, пожалуйста напишите кто что знает об этой статуэтке? Нигде не могу найти. Попрошу и оценить.

Повідомлення
10
Відповіді: 0
02.08, 21:33
Присоединяюсь к предыдущим комментам. Истории у неё, наверное, лет с 30 плюс-минус. Ценности для любителей фарфора СССР не имеет. А так - кто-то и купит или по незнанию или по соответствующей цене как для подделки.
03.08, 13:15
Мені, цікаво чому роботу українських майстрів треба на смітник? Це дійсно початок 2000-х. І можливо Баранівка. Вони у той час брали багато замовлень від незалежних художників. А також звільнених. І як може бути підробкою предмет, якого до цього часу не існувало? Підробкою чого?
03.08, 13:47Відповідь AndriyKiev
Мені, цікаво чому роботу українських майстрів треба на смітник? Це дійсно початок 2000-х. І можливо Баранівка. Вони у той час брали багато замовлень від незалежних художників. А також звільнених. І як може бути підробкою предмет, якого до цього часу не існувало? Підробкою чого?
Робота майстрів, які дійсно не соромляться своєї роботи, не клеймять підробними знаками заводів.
03.08, 14:47Відповідь Z E N
...а чисто теоритически : я клеймо не смог бы поставить на чьей то фигурке? ...и стереть его можно?
Спробуйте  але від цього такі  фігури, як правило, не набувають ні художньої ні колекційної цінності. Такий собі сумнівний хендмейд кустарного майстра.
Відповіді: 1
lufa357
03.08, 14:24
Для Андрія Киів. Персонально .
Підробкою під продукцію Баранівського заводу. Зліпили страшну фігурку (збірний образ фігурок Артілі і Коростеня) і намалювали клеймо Баранівки. Ні фігурка, ні клеймо ніякого відношення до оригіналів( виробів Баранівки і іі клейма) не мають. Ви ж брали участь в темі про підробного хлопчика з собачками. Там все детально пояснювали. Вибаче, ви "необучаємий"? Так буває...
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.