Oleh52
Oleh52
11 грудня 2023, 13:15

Виставляння на аукціон відвертого філателістичного сміття???

Виставляння на аукціон відвертого філателістичного сміття???

Вітаю. Хотілось би почути думку інших на рахунок виставляння деякими користувачами аукціону відвертого сміття (порваних пом'ятих марок).
ще більше дивує коли на такий матеріал є ставки. (на мою думку це просто підтягування рейтингу)
можливо я чогось не розумію?

Повідомлення
9
Відповіді: 0
11.12.2023
Точнно скажу, що на лотах по 30-50 грн рейтингу не зробиш ніякого, хоч ти їх тисячами продавай, особливо якщо одному і тому ж продавати. До того ж з кожного продажу треба сплатити плату за супровід торгів. Так що причина точно не в рейтингу, а в чомусь іншому. Можливо з'явився якийсь попит на таке. Наприклад, римські денарії підросли в ціні, беруть відносно непогано навіть лисі і лімесні. Ще рік тому ціни на таке були вдвічи а то і втричі нижчі.
wadik1631
11.12.2023
Видалено автором
11.12.2023Автор
Рейтинг це похідне. основне для чого це виставляти, особливо користувачам, які виставляють хороші лоти за великі суми і паралельно виставляють всяке сміття (стосується суто марок). я маю великий сумнів що людина це купляє оскільки є аналогічна пропозиція в філателістичному (хорошому) стані і по аналогічній або нижчій вартості.
vkf772480
11.12.2023
моя версія така. частіше такий філателистичний хлам виставляють люди, які далекі від філателії.  і про це вони кажуть та щиро вірять, що  альбомчик, що валявся півсотні років на горищі, коштує чималих грошей. коли я бачу подібне на обговоренні, пишу коротко: мотлох.  далі не відстежую долю лоту.  напевно, адекватна людина викине  той альбомчик. але тут здавна блукає така підступна думка: то мовляв експерти навмисне так кажуть, щоб потім купити його за копійки і перепродати за доляри. це стосується не тільки марок.  окремий випадок у філателії - це коли людина випадково придбала нібито рідкісну марку (лимонка,наприклад) і впевнена, що її хочуть надурити.  тому виставляє.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.