зацікавленість буде якщо правильно визначите цільову авдиторію потенційних покупців та відповідно виставите лоти. На мою думку, це аж ніяк не філателія. У даному випадку марки це лише один з елементів маркетингової підтримки героїв (Гарі Потера та інших). Учора обговорювали схожий варіант марок з Супергероями. Там знайшли підходяще місце на аукціоні - розділ коміксів. Вважаю, що читачі коміксів також є фанатами Гарі Потера. Сподіваюсь, ви спіймали мою думку.
Дякую за Вашу думку! Бачив тему про "Супергероїв", але там йдеться не про марки, а про рекламний буклет. Повністю згоден, що подібні не мають відношення до філателії. В моєму випадку це дійсно поштові марки з вказаною вартістю (блоки та зчеплення), які теоретично можуть використовуватися для поштових відправлень.
дивіться, ось я філателіст. маю певний інтерес до марок Британії. Захожу періодично на аук, переглядаю новинки Але ці марки мені не цікаві. А якби я захоплювався пригодами Гарі, схопився б за них. Тож вам потрібен контакт саме з фанами Гарі. А ви знаєте, у філателії вже давно велика частка продукції поштових відомств тілько теоретично може використовуватись для поштових потреб. Бізнес.
Просто напишіть детальну назву лоту, якщо треба, фанати ГП саме через назву знайдуть (так простіше), бо знаки поштової оплати (навіть якщо ці випуски суто заради бізнесу, але все ж випущені офіційним поштовим відомством) все ще є поштовими марками, та і тематика у філателістів буває дуже різною - деякі можуть і таке збирати (Укрпошта теж випускає багато поштових марок, вони користуються попитом та продаються у розділі саме «Філателія»). Але це суто моя думка. З пов.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Бачив тему про "Супергероїв", але там йдеться не про марки, а про рекламний буклет. Повністю згоден, що подібні не мають відношення до філателії. В моєму випадку це дійсно поштові марки з вказаною вартістю (блоки та зчеплення), які теоретично можуть використовуватися для поштових відправлень.
А ви знаєте, у філателії вже давно велика частка продукції поштових відомств тілько теоретично може використовуватись для поштових потреб. Бізнес.