Повідомлення
19
26.12.2023Автор
почему лот удаляют ? у других весит,все нормально.люди такую же монету продали 1200грн,1000грг..я выставил на старт 200,а мне её удаляют?! что за бред,модер?
27.12.2023ЗнавецьВідповідь ONexluziv
почему лот удаляют ? у других весит,все нормально.люди такую же монету продали 1200грн,1000грг..я выставил на старт 200,а мне её удаляют?! что за бред,модер?
Додайте гарні фото аверсу, обрізаючи зайві краї, прямо без нахилу та без провороту.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
26.12.2023
Доброго. Не лайтеся, тим більш у свята. По фото №4 монета не тулиться до штампів типу 1.2 та 1.3. Зробіть якісне збільшене фото лівого листя, щоб було зрозуміліше.
26.12.2023
Доброго. На мою думку, представлена нижче підказка, допоможе Вам остаточно визначити аверс Вашої монети і погодитись з висновками форумчан. З повагою.
26.12.2023Автор
знач я помилився, 1.3 А це ще краще,як для мене бо це ще дорожче!! ЯКЩО КОМУСЬ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ, ТО ОБВЕДІТЬ ОСТАННЄ ФОТО ЛИСТЯ РУЧКОЮ І ПОБАЧИТЕ ЩО ТАМ вийде - СТУПЄНЬКОЮ!
Змінено автором 26.12.2023
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.