Нова пошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Элитный фарфор признанной немецкой мануфактуры Porzellanfabrik E.& A. Müller (1890 until 1927) в SCHWARZA-SAALBAHN, Тюрингия. Очаровательная композиция в классической для мануфактуры манере, отличающейся изыском форм и тонкостью деталей! Белый бисквит, рельеф, лепной декор. Высота 24 см, ширина 18 см. Хорошая сохранность. Карл Луи Кристиан Эдуард Мюллер родился в семье владельца стекольного завода. Работал некоторое время директором фарфорового завода Porzellanfabrik Rudolstadt Straus & Söhne AG в Рудольштадте, принадлежащего американской компании, а в 1890 году основал свою собственную фарфоровую фабрику под именем E. & A. Мюллер в городе Шварца-Заальбан. Фабрика производила роскошный фарфор. Он умер около 1912 года. К тому времени на ней работало 200 рабочих. В 1927 году бразды правления были переданы Porzellanfabrik Schönwald AG, незадолго до того, как сама эта компания объединилась с Porzellanfabrik Kahla. Завод в Шварца-Заальбан окончательно закрылся около 1938 года.
Це функція, яка допомагає Вам робити ставки автоматично, в разі, якщо Вашу ставку перебивають.
Припустимо, поточна ціна лота дорівнює 120 грн. Ви готові торгуватися до 5 000 грн. Вкажіть в поле «Автоматичний торг» 5 000 грн. і натисніть "Зробити ставку". В результаті з'явиться Ваша нова ставка, але не в розмірі 5 000 грн., а всього лише 121 грн. При цьому система запам'ятає, що Ви готові торгуватися до 5 000 грн., і зробить необхідні ставки замість Вас, якщо ціна продовжить рости.
Припустимо, інший учасник робить ставку 2 000. Тоді система автоматично зробить Вашу ставку 2 001 грн. І тільки в разі, якщо хто-небудь зробить ставку більше ніж 5 000 грн., Ви отримаєте повідомлення про те, що Ваша автоставка перебита.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Коментарі 1