Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
27.04.2025, 00:53
Стежить за лотом: 0Ніхто не стежить
Додано:
27.04.2025, 00:53
Закінчення
05.05.2025, 00:53:13 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
80 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №2
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №3
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №4
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №5
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №6
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №7
ОписВсі фотографії лота 6
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
Папір
Бумага
Стан:
Стан на фото.
Состояние на фото.
Реставрація:
Не виявлено.
Не обнаружены.
Дефекти:
Не виявлено.
Не обнаружены.
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Приватбанк, Monobank
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Бутенко Л.А., Ковтуненко Л.Я., Ховикова Ж.А. Технологія приготування кондитерських виробів. Підручник для технікумів. Школа К. Вищої 1980. 184 с., іл. Палітурка: тверда обкладинка, звичайний формат.
Розглянуто організацію кондитерського виробництва в закладах громадського харчування, основні види сировини і способи його зберігання, технологію приготування різних видів тесту, фаршу, начинок, оздоблювальних напівфабрикатів для тортів і тістечок. Наведено методи і прийоми обробки готових кондитерських виробів. 21
 
Упаковка за рахунок покупця.
Бутенко Л.А., Ковтуненко Л.Я., Ховикова Ж.А. Технология приготовления кондитерских изделий. Учебное пособие для техникумов. К. Вища школа 1980г. 184 с., илл. Переплет: твердый, обычный формат. Рассмотрены организация кондитерского производства в предприятиях общественного питания, основные виды сырья и способы его хранения, технология приготовления различных видов теста, фаршей, начинок, отделочных полуфабрикатов для тортов и пирожных. Даны способы и приемы отделки готовых кондитерских изделий. 21   Упаковка за счёт покупателя.
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №2
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №3
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №4
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №5
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №6
Бутенко Л.А. Технологія приготування кондитерських виробів., фото №7

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.