Активуючи «Куплено», Ви погоджуєтесь оплатити цю суму Продавцеві. У разі несплати з Вашого віртуального рахунку буде списана плата за всі послуги Віоліті по даному лоту згідно п. IV.14 Правил.
Нова пошта, Укрпошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
"Мария Васильевна Якунчикова. 1870-1902" М. Киселев Москва "Искусство" 1979 год, тираж 25 000 192 стр., формат 17.5 см * 22 см, мелованная бумага, суперобложка Творчество М.В. Якунчиковой, талантливой, но почти забытой русской художницы конца XIX века, впервые в советской искусствоведческой литературе рассматривается в специальной монографии. Автор использует новые архивные, в том числе зарубежные, материалы, тщательно анализирует работы мастера. Якунчикова предстает перед читателем как оригинальный график и живописец, создатель своеобразного вида живописи на дереве — выжженных панно. Михаил Фёдорович Киселёв (1937) — советский и российский искусствовед, доктор искусствоведения.
Це функція, яка допомагає Вам робити ставки автоматично, в разі, якщо Вашу ставку перебивають.
Припустимо, поточна ціна лота дорівнює 120 грн. Ви готові торгуватися до 5 000 грн. Вкажіть в поле «Автоматичний торг» 5 000 грн. і натисніть "Зробити ставку". В результаті з'явиться Ваша нова ставка, але не в розмірі 5 000 грн., а всього лише 121 грн. При цьому система запам'ятає, що Ви готові торгуватися до 5 000 грн., і зробить необхідні ставки замість Вас, якщо ціна продовжить рости.
Припустимо, інший учасник робить ставку 2 000. Тоді система автоматично зробить Вашу ставку 2 001 грн. І тільки в разі, якщо хто-небудь зробить ставку більше ніж 5 000 грн., Ви отримаєте повідомлення про те, що Ваша автоставка перебита.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Коментарі 1