Реометрія харчової сировини і продуктів.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
29.05.2025, 23:14
Стежить за лотом: 0Ніхто не стежить
Додано:
29.05.2025, 23:14
BookNik108  (14.61)
Закінчення
03.06.2025, 23:14:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
100 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №2
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №3
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №4
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №5
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №6
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №7
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №8
ОписВсі фотографії лота 7
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
Папір.
Бумага.
Стан:
Хороший
хорошее
Реставрація:
Ні
нет
Дефекти:
Ні
нет
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Приватбанк, Western Union
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Реометрія харчової сировини і продуктів. Довідник. Під редакцією Ю. А. Мачихіна. М. Агропроміздат. 1990. 271 с., іл. Тверда обкладинка, трохи збільшена. Формат. Спільне видання фахівців СРСР, Народної Республіки Болгарії та НДР. Описано конструкції та застосування найбільш поширених реометрів та методів вимірювання. Викладено питання теорії реометрії та наведено узагальнені характеристики деяких харчових продуктів. Для інженерів, науковців різних галузей переробної промисловості та харчової промисловості, для аспірантів та студентів харчових вузів. Дуже добре.
Реометрия пищевого сырья и продуктов. Справочник. Под ред. Ю. А. Мачихина. М. Агропромиздат. 1990г. 271 с., ил. Твердый переплет, Чуть увеличенный. формат. Совместное издание специалистов СССР, НРБ и ГДР. Описаны конструкции и области применения наиболее распространенных реометров, методики измерений. Изложены вопросы теории реометрии и приведены обобщенные характеристики некоторых пищевых продуктов. Для инженеров, ученых различных отраслей перерабатывающей промышленности и пищевого машиностроения, для аспирантов и студентов пищевых вузов. Очень хорошее.
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №2
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №3
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №4
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №5
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №6
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №7
Реометрія харчової сировини і продуктів., фото №8

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.