Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
06.06.2025, 19:39
Стежить за лотом: 1людина
Додано:
06.06.2025, 19:39
drukar  (-6.44)
Закінчення
11.06.2025, 19:39:26 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
250 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №2
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №3
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №4
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №5
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №6
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №7
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №8
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №9
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №10
ОписВсі фотографії лота 9
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
папір
папір
Стан:
добрий
добрий
Реставрація:
не проводилися
не проводились
Дефекти:
див фото
див фото
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Україна, Львівська область, Львів
Оплата:
Оплата готівкою, Приватбанк
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Особиста зустріч Львів (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Дві книги - в одному лоті! Ціна за двох!
Можу зробити окремо, ціни різні!
1. Мистецтво служіння.
Г. Нейман, А. Шарфе. Видавничий дім "Економіка", Москва, 1983.
97 сторінок з недугами, звичайний формат, м'яка обкладинка, дуже хороший стан, дивіться фото.
2. Обслуговування на підприємствах громадського харчування.
М.М. Захарченко, Л.С. Кучер. Видавництво "Економіка", Москва, 1986.
272 сторінки з недугами, трохи збільшений формат, м'яка обкладинка, дуже хороший стан, див.
Ви можете вибрати будь-які книги в різній комбінації з усіх моїх лотів.
5 і більше книг - знижки!
Две книжки - одним лотом! Цена за две! Могу отдельно, цены разные! 1. Искусство обслуживания. Г. Нейман, А. Шарфе. Издательство "Экономика" М. 1983 г. 97 стр с илл, обычный формат, мягкая обложка, состояние оч хорошее, см фото. 2. Обслуживание на предприятиях общественного питания. М.Н. Захарченко, Л.С. Кучер. Издательство "Экономика" М. 1986 г. 272 стр с илл, немного увеличенный формат, мягкая обложка, состояние оч хорошее, см фото. Вы можете выбрать любые книги в различном сочетании из всех моих лотов. 5 и более книг - скидки!
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №2
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №3
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №4
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №5
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №6
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №7
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №8
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №9
Мистецтво служіння. Обслуговування на підприємствах громадського харчування. 2 розд., фото №10

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.