1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
07.08.2025, 19:11
Стежить за лотом: 3людини
Додано:
07.08.2025, 19:11
FotoDoc  (19.47)
Закінчення
21.08.2025, 19:11:56 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
799 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Купити зараз за
Завантаження...
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №2
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №3
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №4
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №5
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №6
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №7
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №8
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №9
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №10
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №11
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №12
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №13
ОписВсі фотографії лота 12
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
Папір
Бумага
Стан:
Це
БУ
Реставрація:
Без
Без
Дефекти:
На фото. дрібні садна, плями, переломи
На фото . незначительные потёртости , пятна , разлом
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Україна, Київська область, Київ
Оплата:
Наложений платіж, Monobank
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
..... 420 стор.
..... 420 стр
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №2
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №3
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №4
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №5
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №6
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №7
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №8
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №9
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №10
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №11
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №12
1941 Доктор Беренштейн Основи кулінарії (гігієна, технологія організації) Інститут харчування, фото №13

Інші лоти продавця

Коментарі 1

ПРОДАВЕЦЬFotoDoc09.10.2024, 05:27:36

Фото

[У коментарі присутні фотографії. Щоб побачити їх - авторизуйтесь!]

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.