Шмит Ф.И. "Искусство. Основные проблемы теории и истории" 1925г.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
10.05.2025, 22:30
Стежить за лотом: 0Ніхто не стежить
Додано:
10.05.2025, 22:30
tea11  (0.25)
Закінчення
18.05.2025, 22:30:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
1 600 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Шмит Ф.И. "Искусство. Основные проблемы теории и истории" 1925г., фото №2
Шмит Ф.И. "Искусство. Основные проблемы теории и истории" 1925г., фото №3
ОписВсі фотографії лота 2
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
Бумага
Стан:
Состояние удовлетворительное
Реставрація:
Без реставрации
Дефекти:
Ветхий корешок и края
Місцезнаходження:
Україна, Київська область, Київ
Оплата:
Наложений платіж, Приватбанк
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Шмит Ф.И. - русский историк культуры и искусства, создатель эволюционно-циклической концепции развития искусства. Шмит полагал, что искусство, как и вся художественная культура, развивается по своим собственным законам, которые необходимо установить. Кроме разработки "законов", создания собственно категориально-понятийного аппарата ему принадлежит первенство и в анализе других культурологических проблем. 184 стр. Издательство ACADEMIA. Ленинград. 1925г.
Посилання на обговорення:
Шмит Ф.И. "Искусство. Основные проблемы теории и истории" 1925г., фото №2
Шмит Ф.И. "Искусство. Основные проблемы теории и истории" 1925г., фото №3

Коментарі 0

Пошук по лотах
Книги з живопису, графіки, скульптури (за винятком довідкової літератури для колекціонерів)
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.