Формування рівномірно темперованого тюнінгу.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
02.05.2025, 00:32
Стежить за лотом: 2людини
Додано:
02.05.2025, 00:32
BookNik108  (14.19)
Закінчення
07.05.2025, 00:32:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
150 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Формування рівномірно темперованого тюнінгу., фото №2
Формування рівномірно темперованого тюнінгу., фото №3
Формування рівномірно темперованого тюнінгу., фото №4
ОписВсі фотографії лота 3
Період:
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
бумага
Стан:
Хорошее.
Реставрація:
нет
Дефекти:
нет
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Оплата готівкою, Приватбанк, Western Union
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Одеса (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Шерман Н.С. Формирование равномерно-темперированного строя. Серия: В помощь педагогу-музыканту. М. Музыка. 1964г. 120 с.,ил,нот. Мягкий переплет, Чуть увеличенный. формат. Творчество многих поколений органистов и клавиристов, изучаемое совместно с трудами теоретиков и акустиков, раскрывает нам картину постепенного формирования равномерно-темперированного строя. Эта еще не получившая должного освещения страница истории музыки должна изменить общепринятую версию о времени создания того строя, которым пользуются музыканты наших дней.`
Посилання на обговорення:
Формування рівномірно темперованого тюнінгу., фото №2
Формування рівномірно темперованого тюнінгу., фото №3
Формування рівномірно темперованого тюнінгу., фото №4

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Література про музику і музикантів. Нотні видання
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.