Технологія переробки винограду.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
02.07.2025, 22:34
Стежить за лотом: 0Ніхто не стежить
Додано:
02.07.2025, 22:34
BookNik108  (15.01)
Закінчення
07.07.2025, 22:34:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
300 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Технологія переробки винограду., фото №2
Технологія переробки винограду., фото №3
Технологія переробки винограду., фото №4
Технологія переробки винограду., фото №5
Технологія переробки винограду., фото №6
Технологія переробки винограду., фото №7
Технологія переробки винограду., фото №8
Технологія переробки винограду., фото №9
Технологія переробки винограду., фото №10
Технологія переробки винограду., фото №11
Технологія переробки винограду., фото №12
Технологія переробки винограду., фото №13
ОписВсі фотографії лота 12
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
бумага
Стан:
Очень хорошее.
Реставрація:
нет
Дефекти:
нет
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Оплата готівкою, Приватбанк, Western Union
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Одеса (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Шольц Е.П., Пономарев В.Ф. Технология переработки винограда. М. Агропромиздат. 1990г. 448с.илл. Твердый переплет, Чуть увеличенный. формат. Тираж 7 400 экз. Приведены классификация, состав и значение продуктов переработки винограда, характеристика сырья и сопутствующих микроорганизмов. Изложены технологические, микробиологические и биохимические основы производства столовых, специальных и марочных вин, Советского шампанского, а также особенности приготовления виноградного сока, сушенного и консервированного винограда, напитков и кондитерских изделий на его основе. Освещены вопросы комплексного использования отходов производства, стандартизации и контроля качества продуктов переработки винограда.
Посилання на обговорення:
Технологія переробки винограду., фото №2
Технологія переробки винограду., фото №3
Технологія переробки винограду., фото №4
Технологія переробки винограду., фото №5
Технологія переробки винограду., фото №6
Технологія переробки винограду., фото №7
Технологія переробки винограду., фото №8
Технологія переробки винограду., фото №9
Технологія переробки винограду., фото №10
Технологія переробки винограду., фото №11
Технологія переробки винограду., фото №12
Технологія переробки винограду., фото №13

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.