Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
25.07.2025, 20:15
Стежить за лотом: 0Ніхто не стежить
Додано:
25.07.2025, 20:15
BookNik108  (15.25)
Закінчення
30.07.2025, 20:15:00 +5m
До закінчення
Поточна ціна (0 ставок)
350 грн
Зробити ставку
грн

Автоматичний торг
догрн

Крок ціни від 1 грн
Завантаження...
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №2
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №3
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №4
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №5
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №6
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №7
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №8
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №9
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №10
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №11
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №12
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №13
ОписВсі фотографії лота 12
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
бумага
Стан:
Очень хорошее.
Реставрація:
нет
Дефекти:
нет
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Оплата готівкою, Приватбанк, Western Union
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Одеса (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Сирохман І.В., Лозова Т.М. Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів Киев 2009 г. 380с. Твердый переплет, Обычный формат. Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації.У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів.Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації.Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
Посилання на обговорення:
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №2
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №3
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №4
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №5
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №6
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №7
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №8
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №9
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №10
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №11
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №12
Товарознавство м'яса і м'ясних продуктів, фото №13

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
Кулінарія, книги з харчової промисловості
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в:
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.